Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

3628 Creedence forever

Helaften med Creedence Forever

Vi inviterer til en stemningsfull helaften på Fretheim Hotel. I restaurant Arven byr vi på julemat og etter middag spiller Creedence Forever opp til konsert i Fretheimssalen. Dette blir en førjulskveld du ikke vil gå glipp av!

Helaften med Creedence Forever

Lørdag 28. november 2020

Pakken inkluderer:

  • Overnatting på Fretheim Hotel
  • Aperitiff
  • Julemiddag i restaurant Arven
  • Show/konsert med «Creedence forever» i Fretheim salen 
  • Duo fra» Creedence forever» spiller i lobbyen. Gjestene blir fordelt på lobbybar , bar 3.etg. og evt. 4. etg.

Dersom behov ( mer enn 75 gjester ) setter vi opp 2 show/konserter i Fretheimsalen. Gjestene deles i 2 grupper der den ene gruppen har middag mens den andre gruppen er på show. Så bytter de etterpå.

Pris fra kr. 1.745,- per person i dobbeltrom

Bestill her!


Helaften på Fretheim Hotel

Kom i førjulsstemning hos oss i Flåm! Hotellet er pyntet til jul både ute og inne, og du kan slappe av i de romslige og hyggelige lokalene. Kvelden starter med aperitiff i Lobby bar, før det serveres tradisjonsrik julemat i restaurant Arven. Våre dyktige servitører gir gjerne tips til passende drikke. 


God stemning

Dette blir en real festaften. Etter middag får du oppleve det beste av musikken til Creedence Clearwater Revival. Dette blir garantert en konsertopplevelse av de sjeldne. Fra hele Sør-Norge er det meldt om utsolgte konserter med fantastisk stemning.

Dette er noe alle fans av Creedence må få med seg!

Creedence Clearwater Revival tribute

De siste årene har Creedence Forever (tidligere The Poor Boys CC Revival Band) markert seg som et av Norges fremste Creedence tribute band. Her får du høre alle dine favorittlåter pluss låter fra Creedence sine mer ukjente blues- og progsider. Dette blir garantert en konsertopplevelse av de sjeldne.

Fra hele Sør-Norge meldes det om utsolgte konserter med fantastisk stemning. Med rundt 50-60 spillejobber årlig regnes Creedence Forever som et av Norges mest populære Creedence tribute band.

Creedence Forever har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (vokal/gitar), Kristian Roset (bass/vokal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar/vokal).


Kilde: Creedenceforever.no

Nettstedskart