Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

Fretheim Hotel har en grønn rettesnor når det gjelder å ta vare på natur, kultur og miljø.

- Maten som blir servert, er i stor grad henta fra gårdene i og rundt Aurland Kommune.

Kortreist mat har alltid vært servert på hotellet, og det er jo og naturlig når en har noen av de beste produsentene innen ost, kjøtt, frukt og grønnsaker rett utenfor døra. Dyra som beiter i fjellsiden rundt Flåm har i snitt høyere slaktevekt enn andre steder i landet. Dette fordi det er ekstra god næring i gresset som vokser i fjordlandskapet rundt hotellet. Grisene, lammene, hjorten og reinsdyra spiser viltvoksende urter og blir marinert fra innsiden! Maten blir foredlet på både tradisjonelt, og nytenkende vis på Fretheim kjøkkenet.

Restauranten på hotellet har utsikt rett i mot fjorden. God mat og lun stemning gjør at gjestene kan senke skuldrene og sitte i timesvis og bare nyte med alle sanser. Det smaker å være gjest på Fretheim Hotel!

Høstferien

Gjennom høstferieukene setter Fretheim Hotel opp en herlig buffet bestående av «markens grøde». Siden vi befinner oss i Sogn og ligger midt i en viktig matregion for lokalmat og et utall råvarer, så vil vi gjerne tilby deg: spekemat og røkt fisk, fisk og skalldyr, grønnsaker fra Aurland, frukt og bær fra Lærdal, bakervarer fra vårt eget Flåm Bakeri, sesongens vilt og lam fra Haugen Gardsmat i Flåm, ost fra Undredal og mye annet godt.


Tid: fra 25.sept – 10.okt.
Daglig, fra kl 18 00 – 21 30

 

Nettstedskart