Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

Grupper på mer enn 8 voksne personer bør samle seg om 1 felles meny.

We urge parties of 8 adults or more to please select 1 menu.

 

Forretter / Starters

Grillet kål med østerssaus, nyr og rugsmuler
Grilled cabbage with oyster sauce, nyr and rye
(contains allergens: shellfish, milk, rye gluten)

140

 

Speket ørret med vårløk og syltet tang
Cured trout with spring onions and pickled seaweed
(contains allergens: fish)

130

 

Betesalat med geitost fra Undredal, gulrot og havre
Beets served with goat cheese from Undredal,
carrots and oats
(contains allergens: milk, oats)

130

 

Hovedretter / Main Courses

Lam fra Haugen Gardsmat med blomkål, gulrot og rødvinsaus
Lamb from Haugen Gardsmat with cauliflower, carrot and red wine jus
(contains allergens: milk, celery)

315


Andebryst fra Telemark med kålrabimos, løk og morellsaus
Duck breast from Telemark with rutabaga, onions and sweet cherry sauce
(contains allergens milk, celery)

305

 

Ukens fisk med syltet løk, brokkoli og skalldyrsmør
Chef’s selection fish with pickled onions, broccoli and shellfish butter
(contains allergens: fish, shellfish, milk)

290

 

Vegetar:

Ravioli fylt med chevre, ramsløk og blomkål
Ravioli filled with chevre, ramson and cauliflower
(contains allergens: egg, milk, wheat gluten)

165

 

Desserter / Desserts

Stikkelsbærsuppe med honning tuille og hjemmelaget is
Gooseberry soup with honey tuille and home made ice cream
(contains allergens: milk, egg )

125

 

Krumkake med moreller og jordbærkrem
Wafer with sweet cherries and strawberry cream
(contains allergens: milk, egg, wheat gluten)

120

 

Utvalg oster fra regionen
Selection of local cheese
(contains allergens: milk, wheat gluten)

140

 

Barnemeny / Kid´s Selection

Pølse med tomatsaus og poteter
Sausage with tomatoe sauce and potatoes
(contains allergens: celery)

90

 

Fisk med pasta og grønnsaker
Today’s fish served with pasta and vegetables
(contains allergens: fish, wheat gluten egg)

120



Bærsuppe med sorbet
Berry soup served with sorbet

90

Nettstedskart