Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

I høysesong (mai - oktober) tilbys både en rikholdig og smakfull varm og kald mats buffet samt A la Carte meny.

Dersom du har spørsmål til våre menyer og mat konsept ta kontakt med oss for informasjon. Telefon 57 63 63 00 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Forslag til selskapsmenyer 2017

 

Meny 1

Confitert kveite, agurk, rugsmuler og splittet blåskjellsaus

Vestlandsk fjordfe med stekt sellerirotpure, asparges, ramsløk og sjysaus

eller

Lysing med gulrotpure, grillet purre og syrlig smør saus

Fløterand med brunost, sjokoladejord, marengs, bringebærsorbet og hvit sjokolade

 

Meny 2

Tomatsalat med geitost, bringebær og speket eggeplomme

Vestlandsk fjordfe med blomkål, gulrot og sjy saus

eller

Lettrøykt ørret med purresot, gulrot, blomkål og smørsaus

Jordbær - og rabarbrasuppe med estragonis og sitrongressmarengs

 

Meny 3

Gravet lam med syltet rødkål og grillet brokkoli

Persebrosme med ertepure, syltet løk og eggesmør

eller

Hjort røykt med høy, gulrot, sopp og blåbærsjy

Multesuppe med brunost is og marengs

 

Meny 4

Lettrøykt kveitetartar, østersemulsjon og karse

Reinsdyr med gresskar, saltbakte rødbeter, grønnkål, sjysaus

eller

Bakt skrei krydret med tang, rotgrønnsaker, sprø skinke og hummersaus

Hvit og mørk sjokolade med tindved sorbet og plommer

Nettstedskart