Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

I høysesong (mai - oktober) tilbys både en rikholdig og smakfull varm og kald mats buffet samt A la Carte meny.

Dersom du har spørsmål til våre menyer og mat konsept ta kontakt med oss for informasjon. Telefon 57 63 63 00 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grupper på mer enn 8 voksne personer bør samle seg om 1 felles meny.

 

FORRETTER / STARTERS

Skalldyrsuppe med hjemmelaget røkelaks
Shellfish soups served with our home-smoked salmon
(contains allergens: milk, fish, molluscs,celery)

kr 135,- 

Andeconfit med syltede beter og reddiker
Confit of duck with pickled beets and raddish
(contains allergens: wheat gluten, mustard)

kr 140,-

 

HOVEDRETTER / MAIN COURSES

Ukens kjøtt med jordskokkpure, løk og sjysaus
Chef’s selected meat with pureed Jerusalem artichoke, onions and jus
(contains allergens: milk, celeriac)

kr 320,-

Gresskarrisotto med grønnkål (vegetar)
Pumpkin risotto served with kale
(contains allergens: milk)

kr 180,-

Torsk med ertepure, gulrot og smørsaus
Cod with pea pure, carrots and butter sauce
(contains allergens: fish, milk, celeriac, egg)

kr 290,-

 

DESSERT

Sjokolade ganache med sitrussalat
Chocolate ganache with a citrus salad
(contains allergens: milk, egg, pistachios)

kr 110,-

Smuldrepai med rabarbra, blåbær og iskrem
Crumble pie served with rhubarb, blueberries and ice cream
(contains allergens: milk, wheat gluten)

kr 120,-

 

BARNEMENY / KID’S SELECTION

Pølse med tomatsaus og poteter
Sausage with tomatoe sauce and potatoes
(contains allergens: celeriac)

kr 90,-

Fisk med pasta og grønnsaker
Today’s fish served with pasta and vegetables
(contains allergens: fish, wheat gluten, egg)

kr 120,-

Sorbet og iskrem
Sorbet and ice cream selection
(contains allergens: milk)

kr 90,-

Nettstedskart