Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

I høysesong (mai - oktober) tilbys både en rikholdig og smakfull varm og kald mats buffet samt A la Carte meny.

Dersom du har spørsmål til våre menyer og mat konsept ta kontakt med oss for informasjon. Telefon 57 63 63 00 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grupper på mer enn 8 voksne personer bør samle seg om 1 felles meny.

 

FORRETTER / STARTERS

Kremet fennikelsuppe med fennikelolje og pepperrot
Creamy fennel soup with toasted fennel seed oil and horseradish (allergens: milk, celery)

kr 140,- 

Confitert geit fra Aurland med beter og chevre
Goat confit from Aurland with beets and chevre (allergens: milk, wheat gluten)

kr 145,-

 

HOVEDRETTER / MAIN COURSES

Ukens kjøtt med karamellisert løkpure, sesongens grønnsaker og sjysaus
Meat of the week with caramelized onion pure, seasonal vegetables and sauce (allergens: milk, celeriac)

kr 330,-

Vegetar - Bakt blomkål med linser, nøtter og røykt ost fra Voss
Whole roasted cauliflower with lentils, nuts and smoked cheese from Voss (allergens: milk, walnuts, cashew nuts)

kr 190,-

Dagens fisk med kål, tomat chutney og blåskjell saus
Fish of the day served with cabbage, tomato chutney and mussel sauce (allergens: fish, milk, molluscs)

kr 310,-

 

DESSERT

Karamellpudding med tindved gelé og brunostkaramell fra Undredal
Caramel pudding with sea buckthorn gel and brown cheese caramel from Undredal (allergens: milk, egg)

kr 120,-

Stikkelsbærsuppe, hvit sjokolade, rømmeis med lime og laurbær
Gooseberry soup served with caramelized white chocolate, sour cream sherbet flavored with lime and bay leaf (allergens: milk, wheat gluten)

kr 120,-

Norske oster
Selection of Norwegian cheese (allergens: milk, wheat gluten)

kr 150,-

 

BARNEMENY / KID’S SELECTION

Pølse med tomatsaus og poteter
Sausage with tomatoe sauce and potatoes
(contains allergens: celeriac)

kr 90,-

Fisk med pasta og grønnsaker
Today’s fish served with pasta and vegetables
(contains allergens: fish, wheat gluten, egg)

kr 120,-

Sorbet og iskrem
Sorbet and ice cream selection
(contains allergens: milk)

kr 90,-

Nettstedskart