Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

I høysesong (mai - oktober) tilbys både en rikholdig og smakfull varm og kald mats buffet samt A la Carte meny.

Dersom du har spørsmål til våre menyer og mat konsept ta kontakt med oss for informasjon. Telefon 57 63 63 00 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grupper på mer enn 8 voksne personer bør samle seg om 1 felles meny.

 

FORRETTER / STARTERS

Kamskjell carpaccio med tang, toast og kefirsaus
Scallops carpaccio with seaweed, toast and «kefir» sauce
(contains: milk, shellfish, wheat)

NOK 155,-


Potet- og purreløksuppe med purreaske og purre chips
Potato- and leek soup with leek ash and leek chips
(contains: milk)

NOK 140,-

 

HOVEDRETTER / MAIN COURSES

And med rødbetpure, syltet løk, grillet hjertesalat og svarthyllbærsaus
Duck with beetroot puree, pickled onion, grilled little gem and black elderberry sauce
(contains: milk, celery, sulfite)

NOK 330,-


Torsk med potetpure, spinat, erter og skalldyrsaus
Cod with potato puree, spinach, peas and shellfish sauce
(contains: fish, milk, shellfish)

NOK 310,-


Bakt blomkål med brokkolicouscous, linser og soppconsomme
Baked cauliflower with broccoli-couscous, lentils and mushroom consomme
(contains; celery)

NOK 190,-

 

DESSERT

Russedessert smakt til med blåbær, hvitsjokolade, stikkelsbær og rømmeis
Semolina mousse flavoured with blueberry, white chocolate, gooseberry and sour cream ice cream
(contains: milk)

NOK 120,-

Tindvedgele med bringebær fra Lærdal, brunostfudge og mjødis
Seabuckthorn-jelly with raspberry from Lærdal, brown cheese fudge and mead ice cream
(contains: wheat, milk, almond)

NOK 125,-

Norske oster
Selection of Norwegian cheeses
(allergens: milk, wheat)

NOK 150,-

Nettstedskart