Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

Restaurant Arven har panorama utsikt mot fjorden og fjellene rundt. Her legges det vekt på spennende menyer med innslag av de beste råvarene etter sesongen. Det ekte, det naturlige og det særegne er viktige ingredienser i ett måltid hos oss. Velkommen!

For bordbestilling ta kontakt med vår resepsjon på telefon 57636300 eller send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Høstferien

Gjennom høstferieukene setter Fretheim Hotel opp en herlig buffet bestående av «markens grøde». Siden vi befinner oss i Sogn og ligger midt i en viktig matregion for lokalmat og et utall råvarer, så vil vi gjerne tilby deg: spekemat og røkt fisk, fisk og skalldyr, grønnsaker fra Aurland, frukt og bær fra Lærdal, bakervarer fra vårt eget Flåm Bakeri, sesongens vilt og lam fra Haugen Gardsmat i Flåm, ost fra Undredal og mye annet godt.
Vi har en egen barnebuffet med mye godt for de yngre: kjøttboller, pasta, fiskekaker, kylling og iskrem – for å nevne noe.

Tid: fra 25.sept – 10.okt.
Daglig, fra kl 18 00 – 21 30

Nettstedskart