Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Der historia lever og sjela får fred
  • Der historia lever og sjela får fred
  • Frokostbord

Arrangerer du en konferanse eller et møte på Fretheim Hotel vil vi kunne tilby gunstige rabatter på utvalgte opplevelser i Flåm.

PÅ FJORDEN: 

Planlegger du neste konferanse/møte på historiske Fretheim Hotel og kombinerer oppholdet med «Vision of the Fjords» kan vi tilby spesial priser for deltakerne på denne fantastiske båten. 

 «Vision of the Fjords» er en hybrid katamaran i karbonfiber, som har fått stor oppmerksomhet i media både på grunn av sin spektakulære utforming, men ikke minst på grunn av sine tekniske, innovative og miljøvennlige løsninger. Som viktig aktør i verdensarvmiljøet i Nærøyfjorden har selskapet The Fjords virkelig tatt sitt ansvar om miljøvennlig turisme på alvor.  Båten går i rute mellom Flåm og Gudvangen. Den har kapasitet til 400 personer.
Båten kan også chartres eksklusivt. Legg deler av konferansen ombord, mottakelser, foredrag etc. Den har også blitt brukt til konserter og scene. På Nor Shipping i Oslo ble den blant annet brukt til flere vellykkede kundearrangementer, konferanser, pressekonferanser etc. med stor suksess. Her er det mange muligheter. Vi skreddersyr det opplegget som passer konferansen best.

Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller send en mail til vår salgssjef; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

PÅ FLÅMSBANA:

Ønsker du å inkludere en reise med Flåmsbana i løpet av oppholdet er vi behjelpelig med gunstige billetter på denne verdenskjente togstrekningen. I perioden januar - april / oktober - desember kan vi tilby spesielt gode priser. På enkelte avganger i perioden mai - september kan det også la seg gjøre å få gode rabatter.

 

Nettstedskart