Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Skipakker Myrkdalen
  • Flåmsbanen
  • Vision of The Fjords
  • Hiking at the Aurland Mountain with Guide
  • Fjord safari med RIB i Flåm
  • Der historia lever og sjela får fred

Opplevelser

På Fretheim Hotel har du naturen tett inn på deg! Med fjorden og fjellene rundt som nærmeste nabo er der mange fantastiske aktiviteter og opplevelser og velge mellom. Naturen rundt er både dramatisk og oppsiktsvekkende.

Vision of the fjords by Sverre Hjornevik

Få steder i verden kan by på et så storslått landskap som fjordene på Vestlandet. Det gjelder ikke minst den smale og spektakulære Nærøyfjorden - med sine stupbratte fjellsider på opptil hele 1800 meters høyde, ville fossefall og levende kulturlandskap, som kan ta pusten fra de fleste.

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Med det nye og innovative hybrid fartøyet «Vision of the Fjords» kommer du virkelig tett på dette vakre fjordlandskapet.

Se film ikon Se filmen av Vision of the Fjords på Nærøyfjorden

Bestill her

Flåmsbana i naturlandskap

Flåmsbana er en av verdens mest attraktive og fantastiske jernbanestrekninger både når det gjelder ingeniørkunst og natur. Den 20 kilometer lange togturen mellom Flåm og Myrdal gir deg panoramautsikt over et av de vakraste fjord- og fjellandskapa i Vest-Norge!

Det finst ingen annen adhesjonsjernbane på normalspor i hele verden som er brattere enn Flåmsbana. Dersom en er heldig, får en også kanskje et glimt av huldra i Kjosfossen! Hun er kjent for å vise seg når folk ferdes mest i fjella - nemlig på sommerhalvåret!

Bestill her

Rallarvegen er kanskje verdens vakreste sykkeltur. Den starter i høyfjellet og ender i Flåm rett utenfor Fretheim Hotel. Veien starter på Haugastøl og følger Bergensbanen til Finse, Hallingskeid og Myrdal før den fortsetter langs Flåmsbanen til Flåm. Veien bringer deg gjennom et fantastisk høyfjellsområde fra 1000 m.o.h. opp til 1340 meters høyde og ned til fjorden.

Vi har laget noen fine rallarvegspakker for deg/dere som ønsker å oppleve denne fantastiske sykkelruten!

Bestill her

Man kan gå den fantastiske Aurlandsdalen på egenhånd, eller sammen med en kunnskapsrik og lokalkjent bygdevert. Turen starter på Østerbø som ligger ca 820 m.o.h og går helt ned til Vassbygdi som ligger 68 m.o.h.

Vi har laget noen vandrepakker til deg/dere som ønsker å oppleve denne fantastisk klassikeren av en fjelltur!

Bestill her

Kajakk på Sognefjorden! En fantastisk mulighet til å få oppleve den flott naturen på en nær og harmonisk måte- alene eller sammen med erfarne guider.

Vi anbefaler følgende to selskaper som begge driver med kajakk turer med og uten guider. Nordic Ventures tilbyr også paragliding turer og en rekke andre aktiviteter.

Njord
Booking e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Booking telefon – Njord i Flåm: +47 913 26 628
www.njord.as

Nordic Ventures
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 56510017
Mobil: +4795208036
www.nordicventures.com

 

Skikjøring i Myrkdalen og Afterski på Fretheim Hotel

Snøsikre Myrkdalen ligger i Voss kommune. Her ligg det største skisenteret på Vestlandet – med familievennlige bakker, løyper i alle vanskeligsgrader, parker, skicross-løyper og herlig off-piste terreng.

 

Kort kjøretid

Fra Myrkdalen til Flåm tar det ca 40 minutter å kjøre med bil. Veiene er gode og består en god del av tunneler.

 

Gunstige skipakker

Vi kan tilby meget gunstige skipakker som inkluderer overnatting i 2 netter i standard rom, frokost samt 2 dagers skikort i Myrkdalen.

Pris pr person fra kr. 775,- pr dag

 

Familie pakke 2 voksne + 2 barn fra kr. 2.490,- pr natt. Inkluderer overnatting, frokost og skikort 

Minimum 2 netter


Bestill online

For gruppe bestilling (mer enn 9 personer) send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skibuss fra Aurland til Myrkdalen 

Der arrangeres buss transport fra Aurland lørdager kl. 09:00 med ankomst i Myrkdalen kl. 10:20.  Retur til Aurland kl. 16.40. Anomst Aurland er kl. 18:00.

Mer informasjon og billetter på www.visitflam.no 

 

Andre aktiviteter i Flåm

Flåmsbana

Den berømte Flåmsbana er like aktuell vinter som sommer. I perioden januar – april er prisene også gunstigere. Dersom man ønsker å gå på langrennski er området ved Vatnahalsen (stopp ved Flåmsbana) velegnet for dette.

 

Ølsmaking som Afterski 

Lær om kunsten å brygge godt øl. Fretheim Hotel organiserer gjerne ølsmaking for grupper hos det kjente mikrobryggeriet Ægir som ligger i Flåm.

Bryggeriet ligger i kort gåavstand til hotellet og er et populært sted å organisere omvisning, foredrag om bryggeriets historie samt ølsmaking.

Småviltjakt på Norges tak- Terrenget er lett tilgjengelig. Dette er et fantastisk høgfjellsterreng med noe av den villeste natur som kan oppleves.

Bestill her

Nettstedskart