Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Vinter skitur
  • Lærer og elev
  • Vinter offpist

Opplevelser

På Fretheim Hotel har du naturen tett inn på deg! Med fjorden og fjellene rundt som nærmeste nabo er der mange fantastiske aktiviteter og opplevelser og velge mellom. Naturen rundt er både dramatisk og oppsiktsvekkende.

Vision of the fjords by Sverre Hjornevik

Få steder i verden kan by på et så storslått landskap som fjordene på Vestlandet. Det gjelder ikke minst den smale og spektakulære Nærøyfjorden - med sine stupbratte fjellsider på opptil hele 1800 meters høyde, ville fossefall og levende kulturlandskap, som kan ta pusten fra de fleste.

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Med det nye og innovative hybrid fartøyet «Vision of the Fjords» kommer du virkelig tett på dette vakre fjordlandskapet.

Se film ikon Se filmen av Vision of the Fjords på Nærøyfjorden

Bestill her

Flåmsbana i naturlandskap

Flåmsbana er en av verdens mest attraktive og fantastiske jernbanestrekninger både når det gjelder ingeniørkunst og natur. Den 20 kilometer lange togturen mellom Flåm og Myrdal gir deg panoramautsikt over et av de vakraste fjord- og fjellandskapa i Vest-Norge!

Det finst ingen annen adhesjonsjernbane på normalspor i hele verden som er brattere enn Flåmsbana. Dersom en er heldig, får en også kanskje et glimt av huldra i Kjosfossen! Hun er kjent for å vise seg når folk ferdes mest i fjella - nemlig på sommerhalvåret!

Bestill her

Mange drømmer om å sykle Rallarvegen, en av verdens vakreste sykkelturer!

Vi har laget en pakke som inkluderer to overnattinger på vårt historiske hotell, selvsmurt nistepakke, middager og sist men ikke minst en velfortjent «Afterbike meny» med lokalt brygg fra Ægir og spekemat etter endt sykkeltur!

Pris fra kr. 3.650,- pr person i dobbeltrom (Tillegg for lør-søn.)

Periode: 6. juli – 30. september (væravhengig)
 

Bestill online

  

  

Kortferie pakke som inkluderer Finse1222 og Fretheim Hotel

Gjennom vårt medlemskap i De Historiske Hotell og Spisesteder (DHHS) kan vi også tilby en pakke som inkluderer en natt på sjarmerende og historiske Finse1222, middag om kvelden, nistepakke, sykkelleie og bagasje transport til Fretheim Hotel. På Fretheim blir det servert «Afterbike meny» bestående av lokalt øl og spekemat, samt deilig middag om kvelden. Overnatting en natt samt frokost.

Les mer og bestill

Man kan gå den fantastiske Aurlandsdalen på egenhånd, eller sammen med en kunnskapsrik og lokalkjent bygdevert. Turen starter på Østerbø som ligger ca 820 m.o.h og går helt ned til Vassbygdi som ligger 68 m.o.h.

Vi har laget noen vandrepakker til deg/dere som ønsker å oppleve denne fantastisk klassikeren av en fjelltur!

Bestill her

Kajakk på Sognefjorden! En fantastisk mulighet til å få oppleve den flott naturen på en nær og harmonisk måte- alene eller sammen med erfarne guider.

Vi anbefaler følgende to selskaper som begge driver med kajakk turer med og uten guider. Nordic Ventures tilbyr også paragliding turer og en rekke andre aktiviteter.

Njord
Booking e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Booking telefon – Njord i Flåm: +47 913 26 628
www.njord.as

Nordic Ventures
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 56510017
Mobil: +4795208036
www.nordicventures.com

Skikjøring i Myrkdalen og Afterski på Fretheim Hotel

Snøsikre Myrkdalen ligger i Voss kommune. Her ligg det største skisenteret på Vestlandet – med familievennlige bakker, løyper i alle vanskeligsgrader, parker, skicross-løyper og herlig off-piste terreng.

Småviltjakt på Norges tak- Terrenget er lett tilgjengelig. Dette er et fantastisk høgfjellsterreng med noe av den villeste natur som kan oppleves.

Bestill her

Nettstedskart