Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

 • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
 • Mat og begivenheter
 • Spisested - Røde møbler
 • Spisested - Møbler
 • Mat og begivenheter

Program

Fretheim Hotel har ei målsetjing om å kunne tilby dei lokale så vel som dei tilreisande eit levande og heilskapleg tilbod i Flåm. Derfor er det ein stor gleda å lansere eit rikt og mangfaldig program der det vert fokus på underhaldning og ekstraordinære smaksopplevingar.

Velkomen!

 

Header 4

Morten Abel Duo på " Legacy of The Fjords"

 

Fra 1995 NOK 

pr. pers i dbl.room

Priser gjelder fra lør 01 mai 2021 lør 01 mai 2021


Bestill nå


Konsertpakke som inkluderer konsertbillett, middag buffet, overnatting og frokost.

 • 16.30: Ombordstigning på "Legacy of The Fjords" ved Flåm kai
 • 17.00: Avreise Flåm, konsert ombord
 • 20.00: Ankomst Flåm
 • 20.30: Middagbuffet på Fretheim Hotel

Kun konsertbilletter om bord 'Legacy of The Fjords'

 • Pris kr. 645,- per person
 • Billetter kan kjøpes på Ticketmaster her.
 • Merk! Arrangementet vil bli synlig om kort tid i arrangementkalenderen på Ticketmaster

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.
Nå får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.
«Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.
De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen.

Når du bestiller dette tilbudet bor du på “Fretheim Hotel”.

3937 oddn some bilder 2009162Lørdag 06.03.2021

Tross en pandemi som har snudd opp ned på mye, har Odd Nordstoga gitt ut nytt album og lagt ut på turné. Få et avbrekk frå hverdagen med konsert på fjorden lørdag 6 mars. Med seg har han Torstein Lofthus på trommer og Tor Egil Kreken på bass, en bunke nye sanger og selvsagt noen gode gamle.

Merk! Konserten er utsolgt. 

Konsertpakke med overnatting

 • 16.30: Ombordstigning
 • 17.00: Avreise Flåm
 • 17.20: Ombordstigning Aurland
 • 18.00: Konsert med Odd Nordstoga
 • 19.30: Avstigning Aurland
 • 20.00: Ankomst Flåm
 • 20.30: Fisk og skalldyr buffet i Restaurant Arven
 • Overnatting og frokost

Bestill Fra kr 1995,- per. person i dobbeltrom


Skalldyrmiddag
Denne dagen tilbyr vi også middag i restauranten kl 18:00 for gjester som ikke skal på konsert eller har konsertpakke:
 • Voksen 695,-
 • Barn 5-12 år halv pris
 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Tlf: 57 63 63 00

Konsert på Legacy of The Fjords

Å høre Odd Nordstoga om bord på Legacy of The Fjords ute på fjorden er en konsertopplevelse du ikke vil la gå fra deg. 

Med et nytt album i beltet har Odd Nordstoga i høst dratt på en turne ulikt noe han har gjort før. I et trioformat, med trommer, bass og seg selv, skal koronaen trosses og konserter leveres. Og Legacy of The Fjords er en ypperlig arena for en konsert som dette. Båten seiler lydløst gjennom fjorden i mørket, og med god plass mellom de fastmonterte setene er det enkelt å holde avstand. 

Nytt album

Det var ikke planen at det skulle komme en pandemi som snudde opp ned på alt. Og vel har mye blitt snudd opp ned, men å sette album på vent var ikke fristende, det skulle komme når det skulle. Låtene som har kommet ut i løpet av våren og sommeren har også blitt sjeldent godt mottatt og konsertstedene har åpnet. Hva skal en artist gjøre annet enn å si - Det er klart det blir turné!

Fatig ferdamann på tur

Vi er alle fatige ferdafolk på livsens landeveg, men på ferden hører musikken til. I to år har Nordstoga tenkt og grublet, pønsket og spikket på det som nå er ute som hans siste album "Fatig Ferdamann". 

Med seg til Flåm har Odd to av de aller største på Norges musikerhimmel. På trommer Torstein Lofthus og på bass Tor Egil Kreken. Begge fantastiske musikere med lang fartstid i bandet til Nordstoga, men også kjent fra utallige andre konstellasjoner. Snart kommer tre sultne ferdamenn til Flåm. Da er det ingen grunn til å sitte hjemme. Velkommen til konsert!

3721 konsert thefjords naeroyfjorden flam sverrehjornevik 02492

 

Smittevern om bord

Din trygghet er viktig for oss. Kapasiteten på båten blir satt etter gjeldende smittevernregler og det er god plass til alle. Konserten blir innendørs med faste sitteplasser, vårt mannskap bruker munnbind og oppfordrer alle om å benytte seg av håndspritstasjonene.

 

Hjørnevik og Iversen

 

For andre år på rad inviterer vi til en helaften med fersk sjømat og Jon Hjørnevik sin grensesprengende lyrikk. Velkommen til en lattermild kveld med god mat lørdag den 27. mars!

Pakke med overnatting:

 • Fisk og skalldyr buffet 
 • Greatest Dikts av Jon Hjørnevik m/ Dagfinn Iversen
 • Overnatting på Fretheim Hotel
 • Fra kr. 1645,- per person i dobbeltrom

Bestill nå Fra Kr. 1645,-

Kun arrangement:

 • Fisk og skalldyr buffet
 • Greatest Dikts av Jon Hjørnevik m/ Dagfinn Iversen
 • Kr. 895,- per person
 • Bestilles på www.ticketmaster.no

Sesongens beste sjømat

Sjømat smaker aller best på vinteren, og Fretheim Hotel fortsetter tradisjonen med smakfulle kvelder i restaurant Arven fra tidligere år. Om det blir buffet eller tallerkenservering kommer vi tilbake til, men det blir uansett en kulinarisk reise fra havdypet. Unn deg en kveld med skalldyr og humor.

 

Diktaren Jon Hjørnevik

Frå Slektserotikk til Kystens hore. Diktaren Jon Hjørnevik har skrive alt for mange saftige, morosame, tankevekkande, merkelege dikt. Han har hatt minst tusen grensesprengande opplesingar rundt omkring. Det blir for tungt å reise rundt med all denne lyriske skiten.

No må det kuttast ned.
Kraftig.

Greatest Dikts

Han har difor sjølv plukka ut dei 69 beste dikta frå sine sju samlingar. Samstundes ynskjer diktaren å nytta høve til å dele sine lyriske svin for perler med eit stadig større publikum. Det grensar til det kvalmande når forfattaren sjølv presenterer, proklamerer og applauderer litt av det beste han sjølv har kokt i hop.

Med seg har han som alltid Dagfinn Iversen på gitar – bakarsonen, konjakkelskaren, målmannen og visesongaren som fortvila freistar å redda diktkvelden med sine gitartonar.

Dette kan ikkje gå bra. Vel møtt til ein redusert kveld på Fretheim Hotel. 

 

 

 

3630 Sportsidiot Rasmus Wold 1

Velkommen til en festlig kveld med Norges mest sportsgale komiker! Lørdag 20. mars tar Rasmus Wold med showet sitt til Fretheim Hotel i Flåm, og vi inviterer til en kveld fylt med latter og god mat.

"Sportsidiot" med Rasmus Wold

Lørdag 20. mars 2021

Pakken inkluderer:

 • Overnatting på Fretheim Hotel
 • Biff- og burger buffet
 • Standup i Fretheimssalen

Pris fra kr 1.645,- per person i dobbeltrom

 

Bestill her!

Uten overnatting: kr 795,- per person  

 • Kl. 18.00: Biff og burger buffet i Restaurant Arven                                       
 • Kl. 22.00: Standup show,                                                                
 • Billetter til arrangement kan bookes på Ticketmaster.
 • Merk! Arrangementet vil bli synlig om kort tid i arrangementkalenderen på Ticketmaster
 • tm graylogo

 

Standup og saftig biff og burger buffet i Flåm

Samle gjengen eller kollegaene og bli med på en latterfylt kveld på Fretheim Hotel i Flåm. Kvelden starter med en biff og brurger buffet i restaurant Arven, før Rasmus Wold går på scenen i historiske Fretheimssalen. 

Sportsidiot

Norges mest sportsgale komiker er klar med sin aller første standupforestilling!

Rasmus Wold elsker sport, men trives best i sofaen. Så hvordan er det egentlig å leve sammen med en sportsidiot? Og hva er viktigst av fotball og kjæreste? Norge er utrolig nok verdens beste idrettsnasjon pr. innbygger. Har dugnadsånden gått for langt i Norge eller har korrupsjon og doping blitt litt av sjarmen?

Komiker Rasmus Wold

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Han har masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Latter Live» på NRK og senest som medprogramleder i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Han nyter også stor suksess i disse dager med den populære podkasten «Topp 3», som medprogramleder sammen med Mads Hansen. Rasmus Wold ble også nominert til Stå Opp-prisen i 2019.

Hvor mange fotballkamper er det greit å se på en helg? Er ekspertkommentator en beskyttet tittel? Er sjakk sport?

Dette og mye mer er ting som en sportsidiot går rundt og grubler på – kjedelig blir det i alle fall aldri.

 

Velkommen til kanskje årets morsomste sportsarrangement!Blide damer klar for fottur i Flåm utenfor Fretheim Hotel

Vi tar sikkerheten til våre gjester og ansatte på største alvor, og ønsker ikke at noen av våre gjester eller ansatte skal bli smittet av Covid-19. Vi oppfordrer derfor alle våre gjester til å følge myndighetenes og våre lokale retningslinjer for å forebygge smitte og hindre sykdom. Det innebærer blant annet å være nøye med hygiene, avstand til andre gjester og vaske hender/benytte tilgjengelig hånddesinfeksjon.

Smitteverntiltak på våre reisemål, attraksjoner og aktiviteter

Vi har iverksett en rekke tiltak for å sikre deg som gjest og våre ansatte i den spesielle situasjon vi er i:

 1. Vi har tiltak for å hindre smittespredning på våre reisemål og aktiviteter ut ifra krav fra myndighetene og tilrådinger fra Helsedirektoratet.
 2. Vi følger myndighetenes anbefalinger om grønt, gult og rødt nivå (trafikklysmodellen) på smitte i befolkningen og gjør fortløpende risikovurderinger på skalering av tiltak knyttet til risiko.
 3. Vi har rutiner og retningslinjer for tiltak ved mistanke om eller ved smitte hos ansatte eller gjester.

Her er tiltak på de forskjellige attraksjoner, aktiviteter og overnattingssteder hos oss:

 

Vilkår for reiser reservert etter 05. mai 2020

--------------------------------------------------------------------------

Genrell informasjon om koronaviruset og reisende i Norge

Regjeringen anbefaler å unngå unødvendige reiser innenlands inntil videre. Hold deg oppdatert på smittevernreglene og de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra lokale og nasjonale myndigheter.


Oppdatert: 1. desember

Vær oppmerksom på at oppdateringer av reiseråd og retningslinjer, både nasjonalt og lokalt, kan skje på kort varsel. Dette gjelder også ved eventuelle lokale smitteutbrudd. Reisende må derfor holde seg oppdatert og ta hensyn til lokale forhold under reiser i Norge.

Regjeringen anbefaler nordmenn å unngå unødvendige innenlandsreiser, med unntak av nødvendige arbeids- og pendlerreiser, samt reiser til fritidsbolig, der du kan unngå kontakt med andre.

Regjeringen anbefaler nordmenn å unngå unødvendige utenlandsreiser. Er du likevel nødt til å reise utenlands, finner du en liste over land du kan reise til uten å måtte i karantene ved hjemkomst på Folkehelseinstituttets nettsted (fhi.no). Listen vil oppdateres minst hver 14. dag. Her finner du også informasjon og råd om hvordan du skal forholde deg til koronaviruset og reising i Norge.

For flere reiseråd og offisiell informasjon fra helsemyndighetene, se helsenorge.no.

For mer detaljert informasjon om hvem som kan reise inn i Norge fra andre land og regioner, og under hvilke karantenebetingelser, se Utlendingsdirektoratets nettsider, udi.no.

Viktig informasjon fra regjeringen om nye tiltak og råd for norske reisende finner du på regjeringen.no.

Reise innenlands – smittevern

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttets råd for fritidsreiser gjelder fra 5. november 2020 og inntil videre. Alle har et individuelt ansvar for å reise på en måte som ikke bidrar til smittespredning.

 • Planlegg eventuelle nødvendige reiser med tanke på å unngå smittespredning mellom steder. Prøv å unngå kontakt, kollektivtransport og steder der det er et stort antall mennesker.
 • Ved utendørsaktiviteter som telttur, fottur, sykling, ridning og annet gjelder de generelle rådene for smittevern. Videre må du etterleve normal skikk og bruk i utmark; om mulig unngå å gjøre ditt fornødne i naturen, ikke forsøple og huske bålforbudet.
 • Bruk munnbind der det er pålagt.
 • Betal med kort fremfor kontanter for å redusere smittespredning. Vær også oppmerksom på at noen steder ikke tar imot kontanter i det hele tatt.
 • Sørg for å overholde helsemyndighetenes oppfordring om minst 1 meters avstand til andre, og 2 meter til personer i risikogrupper.
 • Reis hjem, dersom tilstanden tillater det, hvis du blir syk mens du er på hytta eller på reise.

Her er reiselivsbransjens tiltak som sikrer tryggere norgesferie.

De samme grunnleggende prinsippene for smittevern er like viktige ved fritidsreise som hjemme.

 • Er du syk, skal du holde deg hjemme.
 • Vask hendene ofte med såpe og vann, eller benytt alkoholbasert hånddesinfeksjon.
 • Hold minst 1-2 meter avstand til de du ikke bor sammen med.

Nordmenn på reise i utlandet

Nordmenn i utlandet må forholde seg til anbefalingene fra de lokale myndighetene. Spørsmål knyttet til hva du har rett til å få dekket økonomisk, må du ta med forsikringsselskapet ditt.


Kilde: www.visitnorway.no | Oppdatert: 1 desember 2020

CCowboys2020 16x9

Covid-19 situasjonen. Hvis konsert blir avlyst vil alle som har kjøpt billett gjennom Ticketmaster vil få refundert beløpet. Fretheim Hotell kontaktar alle gjestar som har bestilt pakke.

 

CC Cowboys kjem til Fretheim Hotel 29. mai 2021! 

Bestill nå

Konsertpakke inkluderar konsert, overnatting, middag og frukost. 

Praktisk informasjon:

Kl. 17.00: Middag buffet i Arven Restaurant

Kl. 18.30: Portane opnar

Kl. 19.00: Musikk ved Kai Martin Brekke Band og CC Cowboys

Sal av mat og drikke i hagen.

Ta gjerne med sitteunderlag.


Eit av landets mest historiske band feirar 30 år i 2020. Dette gjer dei med ny musikk, og attpåtil sin største turné noensinne. 

«Vi gir oss aldri. Vi er CC Cowboys!»
CC Cowboys har sidan starten vore ei oppvising i uthald, kontinuitet, arbeidsvilje og speleglede. Mottoet til bandet har vore: «Bi ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg sjølv og ditt publikum». Deira første album, Blodsbrødre, selde 90 000 eksemplar, og singelen selde 20 000 sjølv. Den vart samtidig ein landeplage og er ein låt enormt mange framleis har eit sterkt forhold til.

Bandet hadde eit opphald mellom 1998 til 2001, men kom då tilbake med ny besetning beståande med dei då ferske medlemmane Jørn Christensen og Per Vestaby. Med nye lagkameratar, fortsette Magnus Grønneberg og Agne Sæther å byggje opp CC Cowboys til å verta eit av Norges mest populære og hardtarbeidande band. Som i dag kan sjå tilbake på ein katalog beståande av 11 studioalbum, i tillegg til eit par livealbum og samlealbum.

Tilbake etter kvileår
Etter å ha turnert utan å ha tatt ein pust i bakken i over 15 år, vart 2019 eit velfortent kvileår for bandet. Eit år som vart brukt til å stoppe opp og ta innover seg kvar dei har vore, kva dei har gjort, få kvarandre litt på avstand og jobbe med nye idéar.

No er dei tilbake for å feire både seg sjølv og sitt virke, og fansen som har vore med på ferda deira så langt. Det vert gjort med ein stor boks med alle studioalbum, samt eit livealbum frå studioet deira i Halden, som vil sjå dagens lys denne våren.

Feiring med turné og album
Saman med livemedlemmene Kyrre Fritzner og Eirik Tovsrud Knutsen, er dessutan nærare 50 (!) konsertar sett opp rundt om i landet i år. Kvar kveld kjem til å bli intet mindre enn magisk, og meir skal det bli i dette jubileumsåret. Hausten 2020 kjem nemleg det 12. studioalbumet frå bandet, og allereie i mars får du høyre den første smakebiten frå det. Med andre ord blir dette året ein einaste stor fest for CC Cowboys, og gutta er meir enn klare for dei heile.

 

Nettstedskart