Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

 • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
 • Mat og begivenheter
 • Spisested - Røde møbler
 • Spisested - Møbler
 • Mat og begivenheter

Program

Fretheim Hotel har ei målsetjing om å kunne tilby dei lokale så vel som dei tilreisande eit levande og heilskapleg tilbod i Flåm. Derfor er det ein stor gleda å lansere eit rikt og mangfaldig program der det vert fokus på underhaldning og ekstraordinære smaksopplevingar.

Velkomen!

3628 Creedence forever

Julebordspakke med Creedence Forever

Vi inviterer til en stemningsfull julebordsaften på Fretheim Hotel. I restaurant Arven byr vi på julemat og etter middag spiller Creedence Forever opp til konsert i Fretheimssalen. Dette blir en førjulskveld du ikke vil gå glipp av!

Julebord med Creedence Forever

Lørdag 28. november 2020

Julebordspakken inkluderer:

 • Overnatting på Fretheim Hotel
 • Aperitiff
 • Julemiddag i restaurant Arven
 • Show/konsert med «Creedence forever» i Fretheim salen 
 • Duo fra» Creedence forever» spiller i lobbyen. Gjestene blir fordelt på lobbybar , bar 3.etg. og evt. 4. etg.

Dersom behov ( mer enn 75 gjester ) setter vi opp 2 show/konserter i Fretheimsalen. Gjestene deles i 2 grupper der den ene gruppen har middag mens den andre gruppen er på show. Så bytter de etterpå.

Pris fra kr. 1.745,- per person i dobbeltrom

Bestill her!


Julebord på Fretheim Hotel

Kom i førjulsstemning hos oss i Flåm! Hotellet er pyntet til jul både ute og inne, og du kan slappe av i de romslige og hyggelige lokalene. Kvelden starter med aperitiff i Lobby bar, før det serveres tradisjonsrik julemat i restaurant Arven. Våre dyktige servitører gir gjerne tips til passende drikke. 


God stemning

Dette blir en real festaften. Etter middag får du oppleve det beste av musikken til Creedence Clearwater Revival. Dette blir garantert en konsertopplevelse av de sjeldne. Fra hele Sør-Norge er det meldt om utsolgte konserter med fantastisk stemning.

Dette er noe alle fans av Creedence må få med seg!

Creedence Clearwater Revival tribute

De siste årene har Creedence Forever (tidligere The Poor Boys CC Revival Band) markert seg som et av Norges fremste Creedence tribute band. Her får du høre alle dine favorittlåter pluss låter fra Creedence sine mer ukjente blues- og progsider. Dette blir garantert en konsertopplevelse av de sjeldne.

Fra hele Sør-Norge meldes det om utsolgte konserter med fantastisk stemning. Med rundt 50-60 spillejobber årlig regnes Creedence Forever som et av Norges mest populære Creedence tribute band.

Creedence Forever har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (vokal/gitar), Kristian Roset (bass/vokal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar/vokal).


Kilde: Creedenceforever.no

Steinar Engelbrektsonduo219

Ta et avbrekk fra julestresset og inviter din kjære til julebord og konsert på Fretheim Hotel. Fredag 4. og lørdag 5. desember har du mulighet til å ta del i Steinar Engelbrektsons musikkglede når de spiller opp til allsang og konsert i Fretheimssalen. Velkommen til en førjulshelg i Flåm!

Julemat og Steinar Engelbrektson Duo

Fredag 4. og lørdag 5. desember

Overnattingspakken inkluderer: 

 • Overnatting på Fretheim Hotel
 • Aperitiff
 • Buffet med julemat
 • Konsert med Steinar Engelbrektson Duo i Fretheimssalen og Lobby bar
 • Steinar Engelbrektson duo spiller i lobbyen.  Gjestene blir fordelt på lobbybar , bar 3.etg. og evt. 4. etg.

Pris fra kr. 1.745,- per person per natt i dobbeltrom

Samme program begge dager

Bestill her!

Julestemning på Fretheim Hotel

Fretheim Hotel er pyntet til jul både innendørs og ute og vi garanterer julestemning i våre hyggelige lokaler. Inkludert i overnattingspakken får du aperitiff, før buffeten med julemat står klar i restaurant Arven. Både fredag og lørdag spiller Steinar Engelbrektson Duo opp til allsang og konsert i historiske Fretheimssalen etter middag. Senere flytter de til Lobby bar, der gjestene kan fordele seg på tre etasjer og fortsatt nyte musikken.

Steinar Engelbrektson Band

Bandet med ekte spilleglede har base i vakre Nordfjord, og medlemmene i bandet kommer alle fra nordvestlandet. Mange har blitt glade i Steinar Engelbrektson Band som leverer dansbar countrymusikk til publikum. Spillegleden de leverer fra scenen er det som kjennetegner bandet. Låter som «På grunn av bagateller», «Ikkje gje opp håpet» og «Heim til Nordfjord» skaper alltid stemning.

Duoen består av Steinar Engelbrektson og Sissel L. Sundby.

Kilde: steinar-engelbrektson.no

 

 

 

3630 Sportsidiot Rasmus Wold 1

Velkommen til en festlig kveld med Norges mest sportsgale komiker! Fredag 27. november tar Rasmus Wold med showet sitt til Fretheim Hotel i Flåm, og vi inviterer til en kveld fylt med latter, god mat og dans til live musikk.

"Sportsidiot" med Rasmus Wold

Fredag 27. november 2020

Pakken inkluderer:

 • Overnatting på Fretheim Hotel
 • 3-retters middag 
 • Standup i Fretheimssalen: Rasmus Wold-Sportsidiot
 • Trubadur Jørn Kvalheim spiller i lobbyen. Gjestene blir fordelt på lobbybar, bar 3.etg. og evt. 4.etg.

Dersom behov ( mer enn 75 gjester ) setter vi opp 2 forestillinger i Fretheimsalen. Gjestene deles i 2 grupper der den ene gruppen har middag mens den andre gruppen er på show. Så bytter de etterpå.  

Pris fra kr 1.745,- per person i dobbeltrom

 

Bestill her!


Standup og julebord i Flåm

I år inviterer vi til julebord med en vri. Samle gjengen eller kollegaene og bli med på en latterfylt kveld på Fretheim Hotel i Flåm. Kvelden starter med en 3-retters middag i restaurant Arven, før Rasmus Wold går på scenen i historiske Fretheimssalen. Når showet «Spotsidiot» er ferdig spiller trubadur Jørn Kvalheim opp til konsert.

Sportsidiot

Norges mest sportsgale komiker er klar med sin aller første standupforestilling!

Rasmus Wold elsker sport, men trives best i sofaen. Så hvordan er det egentlig å leve sammen med en sportsidiot? Og hva er viktigst av fotball og kjæreste? Norge er utrolig nok verdens beste idrettsnasjon pr. innbygger. Har dugnadsånden gått for langt i Norge eller har korrupsjon og doping blitt litt av sjarmen?

Komiker Rasmus Wold

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Han har masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Latter Live» på NRK og senest som medprogramleder i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Han nyter også stor suksess i disse dager med den populære podkasten «Topp 3», som medprogramleder sammen med Mads Hansen. Rasmus Wold ble også nominert til Stå Opp-prisen i 2019.

Hvor mange fotballkamper er det greit å se på en helg? Er ekspertkommentator en beskyttet tittel? Er sjakk sport?

Dette og mye mer er ting som en sportsidiot går rundt og grubler på – kjedelig blir det i alle fall aldri. Velkommen til kanskje årets morsomste sportsarrangement!

Kvelden er ikke ferdig selv om Rasmus Wold går av scenen. Etter standupshowet spiller trubadur Jørn Kvalheim opp til konsert i Lobby Bar, der gjestene kan fordele seg over tre etasjer.

Velkommen til en morsom førjulskveld!

Blide damer klar for fottur i Flåm utenfor Fretheim Hotel

Vi tar sikkerheten til våre gjester, ansatte og dyr på største alvor, og oppfordrer derfor alle våre gjester til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det gjelder for eksempel å være nøye med hygiene, avstand til andre gjester og bruke håndsprit/antibac.

Vi har iverksatt en rekke tiltak for å sikre både gjester og ansatte i den spesielle situasjon vi er i. Nå er det viktig at alle følger disse anbefalingene og sørger for at alle får en trygg og god opplevelse her i Flåm. La oss alle ta ansvar for god stemning og støtte hverandre slik at dette går over all forventing.

Smitteverntiltak på våre attraksjoner og aktiviteter

Vi tar samfunnsansvar og arbeider aktivt med å sikre smittevern og hygienetiltak for å overholde krav fra myndighetene og tilrådinger fra Helsedirektoratet. Vi halverer for eksempel passasjerkapasitet på Flåmsbana, båter, busser og andre attraksjoner slik at vi har nok areal for å kunne gjennomføre forsvarlig smittevern.

Når det gjelder egne smitteverntiltak i regi av Flåm Utvikling, både om bord på Flåmsbana og på Flåm stasjon, i kundesenter og for annet publikumsareal så gjelder beskrivelse som nedenfor:

Tiltak for å redusere smitte er i hovedsak godt reinhald over alt, og at alle har god handhygiene. Til vask benyttes mikrofiberkluter. Restfuktigheten fra ein sentrifugetørr mikrofiberklut er effektivt mot fjerning av bakterier, sjølv uten såpe.

 • I Vrimlehallen og Kundesenteret blir gulv vasket med maskin, og alle overflater blir vasket med mikrofiberklut. Har økt fokus på reingjering av kontaktflater og her behandler me utvalgte flater med Barriertech Sanitiser, eitt langtidsvirkende desinfiseringsmiddel som dreper bakterier, sopp, mugg, alger og inaktiverer virus etter behandling. Om ein person med virus tar på behandlet område vil virus bli inaktivert,  denne behandlinga gjer me ca ein gong pr veke. Om ein vaskar på flater som er behandlet med Barriertech Sanitiser må ein rekne med at effekten avtar og den har ikkje lenger like lang virketid.   I tilleg er det satt opp fleire stativ med handdesinfisering i Vrimlehall og Kundesenter som gjester kan bruke.
 • Offentlege toalett blir vasket dagleg med sanitærreingjeringsmiddel, i tillegg bruker me desinfiseringsmiddel på utvalgte kontaktflater.  Me har for tiden stengt av deler av toaletta for å minimere områder som treng grundig vask/desinfisering, blir gjort vurderinger om det skal åpnest opp meir om trafikken tar seg opp igjen, men slik det er no så går det an å holde deler stengt.
 • I ansatteavdelingane på stasjonen har alle fått ansvar for reingjering/desinfisering av sine eigne arbeidsområder, me bruker her Antibac våtsevietter for overflater.
 • På tog vaskar me som vanleg dagleg, men har her også økt fokus på kontaktflater, i tillegg brukar me Barriertech Sanitiser på utvalgte kontaktflater.
 • I personalboligen for togansatte har me også dagleg reinhald når boligen har vert brukt, samt me brukar Barriertech på dørhandtak.
 • Ellers er dørene inn til ansatteavdelingane på stasjonen låst for å hindre unødvendig besøk, antallet folk på jobb er redusert til eitt minimum, den som kan har heimekontor,  samt det er hengt opp plakater med info frå Helsedirektoratet ved inngangsdører på stasjon og i tog.

Fretheim Hotel sine smitteverntiltak kan du lese mer om her: "Det er trygt å være gjest på Fretheim"

Vilkår for reiser reservert etter 05. mai 2020


Kilde: www.visitnorway.no | Oppdatert 20. august

Generell informasjon om koronaviruset på reise i Norge

Du kan reise på ferie i Norge, så lenge du følger smittevernreglene og de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra lokale og nasjonale myndigheter.

Vær oppmerksom på at oppdateringer av reiseråd og retningslinjer, både nasjonalt og lokalt, kan skje på kort varsel. Dette gjelder også ved eventuelle lokale smitteutbrudd. Reisende må derfor holde seg oppdatert og ta hensyn til lokale forhold under reiser i Norge.

Regjeringen anbefaler nordmenn å unngå unødvendige utenlandsreiser. Er du likevel nødt til å reise utenlands, finner du en liste over land du kan reise til uten å måtte i karantene ved hjemkomst på Folkehelseinstituttets nettsted (fhi.no). Listen vil oppdateres minst hver 14. dag. Her finner du også informasjon og råd om hvordan du skal forholde deg til koronaviruset og reising i Norge.

For flere reiseråd og offisiell informasjon fra helsemyndighetene, se helsenorge.no.

For mer detaljert informasjon om hvem som kan reise inn i Norge fra andre land og regioner, og under hvilke karantenebetingelser, se Utlendingsdirektoratets nettsider, udi.no.

Viktig informasjon fra regjeringen om nye tiltak og råd for norske reisende finner du på regjeringen.no.

Reise innenlands – smittevern

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttets nye råd for fritidsreiser gjelder fra 15. juli 2020 og inntil videre. Når det nå åpnes for mer bevegelsesfrihet, er det viktig å huske at alle har et individuelt ansvar for å reise på en måte som ikke bidrar til smittespredning.

 • Planlegg reisen med tanke på å unngå smittespredning mellom steder. Prøv å unngå steder der det er et stort antall mennesker.
 • Reiser der du stort sett er sammen med egne familiemedlemmer eller andre du allerede ville vært i kontakt med på hjemstedet, utgjør mindre smitterisiko for både deg selv og andre.
 • Ved utendørs aktiviteter som telttur, fottur, sykling, ridning og annet gjelder de generelle rådene for smittevern. Videre må du etterleve normal skikk og bruk i utmark; om mulig unngå å gjøre ditt fornødne i naturen, ikke forsøple og huske bålforbudet.
 • Du kan dra på camping, gårdsferie og andre typer opplevelsesferie, så lenge du følger generelle smitteverntiltak.
 • Ved bading i fersk- eller saltvann er det ingen risiko for å bli smittet med covid-19 fra badevannet. Det er derimot viktig å huske på de generelle hygienerådene og avstandsoppfordringen. Prøv å finne strender og badeplasser hvor det ikke er for mange andre.
 • Unngå kollektivtransport når det er mulig. Fra og med 17. august og 14 dager fram, anbefaler myndighetene at reisende med kollektivtrafikk i, til og fra Oslo og bo- og arbeidsregion Indre Østfold (Indre Østfold, Rakkestad, Skiptvedt og Marker) bruker munnbind der en ikke kan opprettholde én meters avstand.
 • Betal med kort fremfor kontanter for å redusere smittespredning. Vær også oppmerksom på at noen steder ikke tar imot kontanter i det hele tatt.
 • Sørg for å overholde helsemyndighetenes oppfordring om minst 1 meters avstand til andre.
 • Reis hjem, dersom tilstanden tillater det, hvis du blir syk mens du er på hytta eller på reise.

Her er reiselivsbransjens tiltak som sikrer tryggere norgesferie.

De samme grunnleggende prinsippene for smittevern er like viktige ved fritidsreise som hjemme.

 • Er du syk, skal du holde deg hjemme.
 • Vask hendene ofte med såpe og vann, eller benytt alkoholbasert hånddesinfeksjon.
 • Hold minst 1 meter avstand til de du ikke bor sammen med.

 

Frida Ånnevik

Opplev ein unik fjordkonsert med Frida Ånnevik om bord på Future of The Fjords mens du seiler gjennom den majestetiske og spektakulære Nærøyfjorden.

Med seg har ho sine fantastiske musikarar Andreas Løwe på tangentar, og Haldor Røyne på gitar, og saman snurrer dei deg inn i ei verd av sterk musikalsk nerve, personlige tolkningar, og nokre henimot dansbare beats!

 

Praktisk informasjon

 • Future of The Fjords, fredag 25 og lørdag 26. september 2020
 • Konsertpakke inkluderer: Billett, overnatting, middagsbuffet og frukost Kr. 1645,-
 • Individuelle billetter kun tilgjengelig fredag 25 Kr. 595,- (Båt + konsert) kan bestilles på  www.ticketmaster.no
 • Avgang Flåm havn pier 1: Kl. 17:00
 • Avreise Aurland: Kl. 17.25
 • Utendørs konsert ombord på båten, med Frida Ånnevik i Nærøyfjorden: Kl. 18.00 
 • Ankomst Aurland: Ca Kl. 19.30
 • Ankomst Flåm: Ca Kl. 20.00
 • Middag buffet på Fretheim Hotel: Kl. 20.15
 • For bordreservasjon, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Konsert blir innendørs på båten begge dager. Dette for å spre gjestene mtp. smittevern. Vi planlegger høytalere i 2 etg + ute på dekk.

 

Future of The Fjords - Ein magisk konsert arena

Vårt heilelektriske fartøy Future of The Fjords på Nærøyfjorden er ei perfekt ramme for ein konsert med Frida Ånnevik. Å segle i stillheit, kombinert med Fridas melodiske detaljrikdom og det trollbindande landskapet, vil definitivt skape ei heilt spesiell oppleving. Velkomen om bord!


Frida Ånnevik 2020

I Januar 2020 var Frida med i «Hver gang vi møtes» som blei sendt i beste sendetid på TV2 åtte laurdager på rad. Der framførte og heidra Frida Ånnevik musikalske kollegar som Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Chris Holsten og Tuva Syvertsen m.fleire. I 2020 feirar også Frida sine første 10 år som artist, tekstforfattar og låtskrivar.

13.september ga Frida ut sitt femte album «Andre sanger». Albumet hausta eit lass med femmarar og fekk listeplass på NRK P3 og NRK P1! Kanskje har du høyrt både «Tenkt meg om» (Astrid S) og «Henger sammen» (Alicia Keys) på radio i haust. «Andre songar» er eit plateprosjekt som har blitt til over fleire år. Albumet består av 10 songar som betyr mykje for Frida, der ho har gjendikta eit vidt spenn av artistar og låtskrivarar som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian. Med denne utgjevinga har Frida nok ein gong stadfesta sin posisjon som ein av landets beste tekstforfattarar.

«Frida Ånnevik synger coverlåter, og oppnår målet med sånt: Å få det il å høres ut som et helt eget, personlig album» - Dagsavisen

 

 

Nettstedskart