Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

 • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
 • Mat og begivenheter
 • Spisested - Røde møbler
 • Spisested - Møbler
 • Mat og begivenheter

Program

Fretheim Hotel har ei målsetjing om å kunne tilby dei lokale så vel som dei tilreisande eit levande og heilskapleg tilbod i Flåm. Derfor er det ein stor gleda å lansere eit rikt og mangfaldig program der det vert fokus på underhaldning og ekstraordinære smaksopplevingar.

Velkomen!

Steinar Engelbrektsonduo219

Ta et avbrekk fra julestresset og inviter din kjære til julebord og konsert på Fretheim Hotel. Fredag 4. og lørdag 5. desember har du mulighet til å ta del i Steinar Engelbrektsons musikkglede når de spiller opp til allsang og konsert i Fretheimssalen. Velkommen til en førjulshelg i Flåm!

Julemat og Steinar Engelbrektson Duo

Fredag 4. og lørdag 5. desember

Overnattingspakken inkluderer: 

 • Overnatting på Fretheim Hotel med frokost
 • Kl. 17.00 - 18.00 : Aperitiff i lobbyen
 • Kl. 18.00 : Allsang / underholdning med Steinar Engelbrektson Duo
 • Kl. 19.30: Julebuffet med tradisjonell julemat

Pris fra kr. 1.745,- per person per natt i dobbeltrom

Samme program begge dager

Bestill her!

Ønsker du pakke uten overnattig kan du bestille denne her

Julestemning på Fretheim Hotel

Fretheim Hotel er pyntet til jul både innendørs og ute og vi garanterer julestemning i våre hyggelige lokaler. Inkludert i overnattingspakken får du aperitiff, før buffeten med julemat står klar i restaurant Arven. Både fredag og lørdag spiller Steinar Engelbrektson Duo opp til allsang og konsert i historiske Fretheimssalen etter middag. Senere flytter de til Lobby bar, der gjestene kan fordele seg på tre etasjer og fortsatt nyte musikken.

Steinar Engelbrektson Band

Bandet med ekte spilleglede har base i vakre Nordfjord, og medlemmene i bandet kommer alle fra nordvestlandet. Mange har blitt glade i Steinar Engelbrektson Band som leverer dansbar countrymusikk til publikum. Spillegleden de leverer fra scenen er det som kjennetegner bandet. Låter som «På grunn av bagateller», «Ikkje gje opp håpet» og «Heim til Nordfjord» skaper alltid stemning.

Duoen består av Steinar Engelbrektson og Sissel L. Sundby.

Kilde: steinar-engelbrektson.no

 

 

 

Blide damer klar for fottur i Flåm utenfor Fretheim Hotel

Vi tar sikkerheten til våre gjester og ansatte på største alvor, og ønsker ikke at noen av våre gjester eller ansatte skal bli smittet av Covid-19. Vi oppfordrer derfor alle våre gjester til å følge myndighetenes og våre lokale retningslinjer for å forebygge smitte og hindre sykdom. Det innebærer blant annet å være nøye med hygiene, avstand til andre gjester og vaske hender/benytte tilgjengelig hånddesinfeksjon.

Smitteverntiltak på våre reisemål, attraksjoner og aktiviteter

Vi har iverksett en rekke tiltak for å sikre deg som gjest og våre ansatte i den spesielle situasjon vi er i:

 1. Vi har tiltak for å hindre smittespredning på våre reisemål og aktiviteter ut ifra krav fra myndighetene og tilrådinger fra Helsedirektoratet.
 2. Vi følger myndighetenes anbefalinger om grønt, gult og rødt nivå (trafikklysmodellen) på smitte i befolkningen og gjør fortløpende risikovurderinger på skalering av tiltak knyttet til risiko.
 3. Vi har rutiner og retningslinjer for tiltak ved mistanke om eller ved smitte hos ansatte eller gjester.

Her er tiltak på de forskjellige attraksjoner, aktiviteter og overnattingssteder hos oss:

 

Vilkår for reiser reservert etter 05. mai 2020

--------------------------------------------------------------------------

Genrell informasjon om koronaviruset og reisende i Norge

Regjeringen anbefaler å unngå unødvendige reiser innenlands inntil videre. Hold deg oppdatert på smittevernreglene og de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra lokale og nasjonale myndigheter.

Oppdatert: 5. november

Vær oppmerksom på at oppdateringer av reiseråd og retningslinjer, både nasjonalt og lokalt, kan skje på kort varsel. Dette gjelder også ved eventuelle lokale smitteutbrudd. Reisende må derfor holde seg oppdatert og ta hensyn til lokale forhold under reiser i Norge.

Regjeringen anbefaler nordmenn å unngå unødvendige innenlandsreiser, med unntak av nødvendige arbeids- og pendlerreiser, samt reiser til fritidsbolig, der du kan unngå kontakt med andre.

Regjeringen anbefaler nordmenn å unngå unødvendige utenlandsreiser. Er du likevel nødt til å reise utenlands, finner du en liste over land du kan reise til uten å måtte i karantene ved hjemkomst på Folkehelseinstituttets nettsted (fhi.no). Listen vil oppdateres minst hver 14. dag. Her finner du også informasjon og råd om hvordan du skal forholde deg til koronaviruset og reising i Norge.

For flere reiseråd og offisiell informasjon fra helsemyndighetene, se helsenorge.no.

For mer detaljert informasjon om hvem som kan reise inn i Norge fra andre land og regioner, og under hvilke karantenebetingelser, se Utlendingsdirektoratets nettsider, udi.no.

Viktig informasjon fra regjeringen om nye tiltak og råd for norske reisende finner du på regjeringen.no.

Reise innenlands – smittevern

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttets nye råd for fritidsreiser gjelder fra 5. november 2020 og inntil videre. Alle har et individuelt ansvar for å reise på en måte som ikke bidrar til smittespredning.

 • Planlegg eventuelle nødvendige reiser med tanke på å unngå smittespredning mellom steder. Prøv å unngå kontakt, kollektivtransport og steder der det er et stort antall mennesker.
 • Ved utendørsaktiviteter som telttur, fottur, sykling, ridning og annet gjelder de generelle rådene for smittevern. Videre må du etterleve normal skikk og bruk i utmark; om mulig unngå å gjøre ditt fornødne i naturen, ikke forsøple og huske bålforbudet.
 • Bruk munnbind der det er pålagt.
 • Betal med kort fremfor kontanter for å redusere smittespredning. Vær også oppmerksom på at noen steder ikke tar imot kontanter i det hele tatt.
 • Sørg for å overholde helsemyndighetenes oppfordring om minst 1 meters avstand til andre, og 2 meter til personer i risikogrupper.
 • Reis hjem, dersom tilstanden tillater det, hvis du blir syk mens du er på hytta eller på reise.

Her er reiselivsbransjens tiltak som sikrer tryggere norgesferie.

De samme grunnleggende prinsippene for smittevern er like viktige ved fritidsreise som hjemme.

 • Er du syk, skal du holde deg hjemme.
 • Vask hendene ofte med såpe og vann, eller benytt alkoholbasert hånddesinfeksjon.
 • Hold minst 1-2 meter avstand til de du ikke bor sammen med.


Kilde: www.visitnorway.no | Oppdatert: 5 november 2020

Nettstedskart