Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

Program

Fretheim Hotel har ei målsetjing om å kunne tilby dei lokale så vel som dei tilreisande eit levande og heilskapleg tilbod i Flåm. Derfor er det ein stor gleda å lansere eit rikt og mangfaldig program der det vert fokus på underhaldning og ekstraordinære smaksopplevingar.

Velkomen!

CC Cowboys

CC Cowboys kjem til Fretheim Hotel 30. mai 2020!

CC Cowboys har i 29 år vore garantistar for norsk rock av ypparste kvalitet. Dei har oppnådd ei rekke utmerkingar, fått tildelt gull- og platinatrofé, hatt tusenvis av spelejobbar og har ei imponerande rekke hitlåtar på samvittigheita.

Sommaren 2018 kom bandet med sitt ellevte studioalbum «PERFEKT NORMAL». Eit album der dei går tilbake til røtene og reindyrkar det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner frå konsertane deira. Dei har spelt inn dette materialet meir eller mindre live i studio, og det kan høyrast på energien og nerven i både framføring og måten opptaka er gjort på. CC Cowboys har på denne plata latt seg inspirere av spontaniteten og råskapen frå 60/70-talets klassiske rock-innspelingar, men gjort det med ei moderne tilnærming.

Praktisk informasjon:

Kl. 18.30: Portane opnar
Kl. 19.00: Musikk ved Kai Martin Brekke Band og CC Cowboys

Sal av mat og drikke i hagen.
Ta gjerne med sitteunderlag.

Bestilling

Konsertpakke inkluderar konsert, overnatting, middag og frukost. 

 

Velkommen til julebord på Fretheim Hotel

Velkommen til en hyggelig førjulstid på Fretheim Hotel! Vi pynter til fest og tilbyr julebord med deilig julematbuffet og hjemmelaget gløgg. Det blir god stemning med fyr i peisen og livemusikk. Ta med deg venner, familie, eller kollegaer og la oss sette deg i den rette stemningen.

Nettstedskart