Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

 • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
 • Mat og begivenheter
 • Spisested - Røde møbler
 • Spisested - Møbler
 • Mat og begivenheter

Program

Fretheim Hotel har ei målsetjing om å kunne tilby dei lokale så vel som dei tilreisande eit levande og heilskapleg tilbod i Flåm. Derfor er det ein stor gleda å lansere eit rikt og mangfaldig program der det vert fokus på underhaldning og ekstraordinære smaksopplevingar.

Velkomen!

Blide damer klar for fottur i Flåm utenfor Fretheim Hotel

Vi tar sikkerheten til våre gjester og ansatte på største alvor, og ønsker ikke at noen av våre gjester eller ansatte skal bli smittet av Covid-19. Vi oppfordrer derfor alle våre gjester til å følge myndighetenes og våre lokale retningslinjer for å forebygge smitte og hindre sykdom. Det innebærer blant annet å være nøye med hygiene, avstand til andre gjester og vaske hender/benytte tilgjengelig hånddesinfeksjon.

Smitteverntiltak på våre reisemål, attraksjoner og aktiviteter

Vi har iverksett en rekke tiltak for å sikre deg som gjest og våre ansatte i den spesielle situasjon vi er i:

 1. Vi har tiltak for å hindre smittespredning på våre reisemål og aktiviteter ut ifra krav fra myndighetene og tilrådinger fra Helsedirektoratet.
 2. Vi følger myndighetenes anbefalinger om grønt, gult og rødt nivå (trafikklysmodellen) på smitte i befolkningen og gjør fortløpende risikovurderinger på skalering av tiltak knyttet til risiko.
 3. Vi har rutiner og retningslinjer for tiltak ved mistanke om eller ved smitte hos ansatte eller gjester.

Her er tiltak på de forskjellige attraksjoner, aktiviteter og overnattingssteder hos oss:

 

Vilkår for reiser reservert etter 05. mai 2020

--------------------------------------------------------------------------

Genrell informasjon om koronaviruset og reisende i Norge

Regjeringen anbefaler å unngå unødvendige reiser innenlands inntil videre. Hold deg oppdatert på smittevernreglene og de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra lokale og nasjonale myndigheter.


Oppdatert: 1. desember

Vær oppmerksom på at oppdateringer av reiseråd og retningslinjer, både nasjonalt og lokalt, kan skje på kort varsel. Dette gjelder også ved eventuelle lokale smitteutbrudd. Reisende må derfor holde seg oppdatert og ta hensyn til lokale forhold under reiser i Norge.

Regjeringen anbefaler nordmenn å unngå unødvendige innenlandsreiser, med unntak av nødvendige arbeids- og pendlerreiser, samt reiser til fritidsbolig, der du kan unngå kontakt med andre.

Regjeringen anbefaler nordmenn å unngå unødvendige utenlandsreiser. Er du likevel nødt til å reise utenlands, finner du en liste over land du kan reise til uten å måtte i karantene ved hjemkomst på Folkehelseinstituttets nettsted (fhi.no). Listen vil oppdateres minst hver 14. dag. Her finner du også informasjon og råd om hvordan du skal forholde deg til koronaviruset og reising i Norge.

For flere reiseråd og offisiell informasjon fra helsemyndighetene, se helsenorge.no.

For mer detaljert informasjon om hvem som kan reise inn i Norge fra andre land og regioner, og under hvilke karantenebetingelser, se Utlendingsdirektoratets nettsider, udi.no.

Viktig informasjon fra regjeringen om nye tiltak og råd for norske reisende finner du på regjeringen.no.

Reise innenlands – smittevern

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttets råd for fritidsreiser gjelder fra 5. november 2020 og inntil videre. Alle har et individuelt ansvar for å reise på en måte som ikke bidrar til smittespredning.

 • Planlegg eventuelle nødvendige reiser med tanke på å unngå smittespredning mellom steder. Prøv å unngå kontakt, kollektivtransport og steder der det er et stort antall mennesker.
 • Ved utendørsaktiviteter som telttur, fottur, sykling, ridning og annet gjelder de generelle rådene for smittevern. Videre må du etterleve normal skikk og bruk i utmark; om mulig unngå å gjøre ditt fornødne i naturen, ikke forsøple og huske bålforbudet.
 • Bruk munnbind der det er pålagt.
 • Betal med kort fremfor kontanter for å redusere smittespredning. Vær også oppmerksom på at noen steder ikke tar imot kontanter i det hele tatt.
 • Sørg for å overholde helsemyndighetenes oppfordring om minst 1 meters avstand til andre, og 2 meter til personer i risikogrupper.
 • Reis hjem, dersom tilstanden tillater det, hvis du blir syk mens du er på hytta eller på reise.

Her er reiselivsbransjens tiltak som sikrer tryggere norgesferie.

De samme grunnleggende prinsippene for smittevern er like viktige ved fritidsreise som hjemme.

 • Er du syk, skal du holde deg hjemme.
 • Vask hendene ofte med såpe og vann, eller benytt alkoholbasert hånddesinfeksjon.
 • Hold minst 1-2 meter avstand til de du ikke bor sammen med.

Nordmenn på reise i utlandet

Nordmenn i utlandet må forholde seg til anbefalingene fra de lokale myndighetene. Spørsmål knyttet til hva du har rett til å få dekket økonomisk, må du ta med forsikringsselskapet ditt.


Kilde: www.visitnorway.no | Oppdatert: 1 desember 2020

CCowboys2020 16x9

Covid-19 situasjonen. Hvis konsert blir avlyst vil alle som har kjøpt billett gjennom Ticketmaster vil få refundert beløpet. Fretheim Hotell kontaktar alle gjestar som har bestilt pakke.

Avlyst! Det er i dag besluttet at hagekonserten med CC Cowboys på Fretheim Hotel 29.05.21 er avlyst. Dette etter ønske fra CC Cowboys og deres management. Med gjeldende corona restriksjoner ville ikke gjestene få den konsertopplevelsen de hadde kjøpt billett til.

Ny konsert blir satt opplørdag 28.05.22

 

CC Cowboys kjem til Fretheim Hotel 29. mai 2021! 

Bestill nå

Konsertpakke inkluderar konsert, overnatting, middag og frukost. 

Praktisk informasjon:

Kl. 17.00: Middag buffet i Arven Restaurant

Kl. 18.30: Portane opnar

Kl. 19.00: Musikk ved Kai Martin Brekke Band og CC Cowboys

Sal av mat og drikke i hagen.

Ta gjerne med sitteunderlag.


Eit av landets mest historiske band feirar 30 år i 2020. Dette gjer dei med ny musikk, og attpåtil sin største turné noensinne. 

«Vi gir oss aldri. Vi er CC Cowboys!»
CC Cowboys har sidan starten vore ei oppvising i uthald, kontinuitet, arbeidsvilje og speleglede. Mottoet til bandet har vore: «Bi ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg sjølv og ditt publikum». Deira første album, Blodsbrødre, selde 90 000 eksemplar, og singelen selde 20 000 sjølv. Den vart samtidig ein landeplage og er ein låt enormt mange framleis har eit sterkt forhold til.

Bandet hadde eit opphald mellom 1998 til 2001, men kom då tilbake med ny besetning beståande med dei då ferske medlemmane Jørn Christensen og Per Vestaby. Med nye lagkameratar, fortsette Magnus Grønneberg og Agne Sæther å byggje opp CC Cowboys til å verta eit av Norges mest populære og hardtarbeidande band. Som i dag kan sjå tilbake på ein katalog beståande av 11 studioalbum, i tillegg til eit par livealbum og samlealbum.

Tilbake etter kvileår
Etter å ha turnert utan å ha tatt ein pust i bakken i over 15 år, vart 2019 eit velfortent kvileår for bandet. Eit år som vart brukt til å stoppe opp og ta innover seg kvar dei har vore, kva dei har gjort, få kvarandre litt på avstand og jobbe med nye idéar.

No er dei tilbake for å feire både seg sjølv og sitt virke, og fansen som har vore med på ferda deira så langt. Det vert gjort med ein stor boks med alle studioalbum, samt eit livealbum frå studioet deira i Halden, som vil sjå dagens lys denne våren.

Feiring med turné og album
Saman med livemedlemmene Kyrre Fritzner og Eirik Tovsrud Knutsen, er dessutan nærare 50 (!) konsertar sett opp rundt om i landet i år. Kvar kveld kjem til å bli intet mindre enn magisk, og meir skal det bli i dette jubileumsåret. Hausten 2020 kjem nemleg det 12. studioalbumet frå bandet, og allereie i mars får du høyre den første smakebiten frå det. Med andre ord blir dette året ein einaste stor fest for CC Cowboys, og gutta er meir enn klare for dei heile.

 

Nettstedskart