Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

Program

Fretheim Hotel har ei målsetjing om å kunne tilby dei lokale så vel som dei tilreisande eit levande og heilskapleg tilbod i Flåm. Derfor er det ein stor gleda å lansere eit rikt og mangfaldig program der det vert fokus på underhaldning og ekstraordinære smaksopplevingar.

Velkomen!

Laurdag 17. februar har me gleda av å invitera til skalldyrsbuffet og dans.

Skalldyr er som kjent aller best på vinteren. Bli med på ei kulinarisk reise på havdjupet, unn deg ein kveld med eit rikt og smakfullt skalldyrsutvalg, kalde og varme rettar inkl fisk, og dessertbord.  Etter skalldyrsbuffeten blir det dans og moro i Fretheimsalen.

Skalldyrsbuffet og dans pr person kr 595,-

Overnatting i dobbeltrom, skalldyrsbuffet og dans pr person frå kr 1 290,-

Heile tre flotte damer kjem for å underhalde deg på Fretheim Hotel den 17.03. Saman byr dei på ein variert, innhaldsrik og morosam kveld. Me rammar inn kvelden ved å servere enkel fingermat og boblar i glaset. Ein ypparleg aftan å invitere venninnegjengen med på, og samstundes få trena lattermusklane!

Stand up show, fingarmat og ett glass bobler pr person kr 595,-

For billetter til show ring tlf. 57 63 63 00 eller send epost til:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Overnatting, show, ett glass bobler og fingermat pr person kr 1 145,-

For dei som er mest glad i øl, vert det høve til å bli med på ølsmaking med ølmakar Rune Midttun frå Voss Fellesbryggeri.

4 rettars middag med ølsmaking, historiefortelling og skjemt, samt heimelaga avec pr person kr. 895,-

Overnatting i dobbeltrom, samt mat og drikke frå kr. 1990,-

Ta med familie og venner til en hyggelig 17. mai feiring på Fretheim Hotel!

Vi gleder oss til å feire dagen med dere, og serverer tradisjonsrik 17. mai buffet med rikholdig utvalg varme og kalde retter.

Pris kr 395,- pr voksen / 195,- pr barn (5 – 15 år)

Det er ikkje kvar dag ein kan invitera til festmiddag og vinsmaking med ein av Europas beste sommelier og det i sjølvaste Flåm. Fredag 25.mai har me gleda av å invitera til ei smaksoppleving utanom det vanlege.

4-rettars med vinmeny kr 995,-

For bordbestillling ring tlf. 57 63 63 00 eller send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Overnatting i dobbeltrom samt 4 rettars med vinmeny fra kr 1 995,-

Årets hagekonsert blir med en av Norges mest populære stemmer!

Konsert pakke pr person i dobbeltrom fra kr. 1.845,-
Inkluderer: Konsert billett, middags buffet før konserten, overnatting og frokost.

Nettstedskart