Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Restaurant ansatte fra Fretheim Hotel
  • Mat og begivenheter
  • Spisested - Røde møbler
  • Spisested - Møbler
  • Mat og begivenheter

Opplev rallarvegen og aurlandsdalen

Unik mulighet til å opplev både Rallarvegen og Aurlandsdalen samme helg!

Bo i 2 netter betal for 1 på vårt historiske hotell.

For alle dere som drømmer om å sykle på Rallarvegen og oppleve den vakre Aurlandsdalen har vi laget en kombipakke, hvor dere kun betaler for en natt på hotellet.

Dette er muligens siste sjanse i år til å oppleve disse to klassiske turene alle snakker om!

Dato: 23.-25. september

Pris pr person kr. 2.190,-
Inkluderer to overnattinger, frokost, sykkel leie Finse-Flåm, to middager, selvsmurt nistepakke og termos.

Eventuell togreise er ikke inkludert. Der går rutebuss fra Flåm til Østerbø og retur fra Vassbygdi til Flåm, denne er ikke inkludert.
Tillegg for enkeltrom pr natt: 400,-

Dersom dere ønsker å overnatte på Finse1222 har de ledig torsdag 22.-23. september. www.finse1222.no

Merk: Der er togfri dag på Bergensbanen lørdag 24. september.
Sjekk rutetider på www.nsb.no

Bestill her

kortferie-fretheimhotel

En unik kombinasjon av to historiske hotell og en verdensberømt togreise.

Fretheim Hotel er stolt medlem av De historiske hotell og spisesteder (DHHS) i likhet med det ærverdige Kviknes Hotel i Balestrand. I regi DHHS kan man enkelt kombinere våre to hoteller og en reise med Flåmsbana.

Bestill her

Vi har skreddersydd en Aurlandsdalen «all inclusive» pakke som inkluderer 2 overnattinger, frokost, middag basert på sesongens råvarer, selvsmurt nistepakke/fylt termos, afterhike med lokalt brygg og spekemats tallerken etter endt tur.

Priser fra kr. 2795,- pr person

Bestill her

For gruppe bestilling (mer enn 9 personer) send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Om Aurlandsdalen

Man kan gå den fantastiske Aurlandsdalen på egenhånd, eller sammen med en kunnskapsrik og lokalkjent bygdevert. Turen starter på Østerbø som ligger ca 820 m.o.h og går helt ned til Vassbygdi som ligger 68 m.o.h. Dette er den nederste delen av en gammel driftsvei mellom øst og vest, og veien går gjennom et gammelt kulturlandskap omgitt av storslagen natur! Her finner en blant annet 470 ulike planteslag, gårder, elver, fosser og morsomme stedsnavn med artige historier som bakgrunn.

Det bodde folk på gårdene i dalen hele året fram til begynnelsen av 1900 tallet. Senere har disse gårdene blitt brukt som støler, slik det er på for eksempel Sinjarheim den dag i dag. Denne gården er restaurert i samarbeid med fortidsminneforeningen og er i dag et levende kulturminne, der den økologiske jordbruksskolen i Aurland har stølsdrift. På Sinjarheim kan en få omvisning.

På turen ned Aurlandsdalen deler stien seg på et punkt i to. Her kan en velge om en vil gå om Bjørnestigen, eller den enklere traseen nedenfor. Bjørnestigen er perlen i dalen med en fantastisk utsikt! Veien fra toppen av Bjørnestigen og ned er bratt, så dersom en har høydeskrekk kan det være godt at det er en alternativ vei. En passerer og Vetlehelvete, et av naturens kunstverk i form av en kjempestor jettegryte. Ingen vet hvor dypt ned forma går, fordi gryta er fyllt med vann. Stemninga når sollyset får spille i det mørke vannet og den kirkelige akustikken får en til å føle seg som i en liten katedral.

Aurlandsdalen er en usedvanlig vakker fottur som bare må oppleves!

For å komme seg til Østerbø tar en buss fra Flåm Stasjon, og det går buss tilbake fra Vassbygdi til Flåm.

Varighet: 6 - 8 timer
Sesong: juni - september

 

olav-stedje l

Lørdag 6. desember kommer Olav Stedje til Fretheim Hotel.

Vi inviterer til konsert, tradisjonelt julebord, levende musikk og dans om kvelden.

Konsert, julebord, overnatting og dans fra kr. 1.575,-

Bestill her eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

skalldyrsaften header

Er du også glad i sjømat av høy klasse ? Det er også Fretheims sjefskokk Tomas, som inviterer til en bugnende sjømats buffet med alt det beste havet kan gi. Bestill våre sjømats pakker her.

For gruppe bestilling (mer enn 9 personer) send epost til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

skilte-menn-banner

Suksessen er tilbake. Ti år etter. Kompisane Fredrik og Roger er like kjappe i replikken som før.
Vi møter dei i ein bar i ein storby. Kvelden er ung, men dei er eldre. Kva har dei der å gjere? Kven ventar dei på? Vil nokon danse med dei? Vil dei møte ei kvinne, eller berre seg sjølve i døra? Vil det vedunderlege skje i kveld?

Ikkje veit vi, men vi veit at DU vil få ein fantastisk kveld saman med to skilte menn.

Fredrik Steen er ein av Norges mest kjende komikarar og er mannen bak revyfiguren Hildegunn Moltubakk som er sett av over 150 000 menneske. Og Roger Hilleren jubilérer – dette er den 20. produksjonen han er med i ved SoFt!

Av: Yngve Sundvor

MEDVERKANDE: Roger Hilleren, Fredrik Steen

Forestilling, velkomst gløgg, juletallerken, overnatting pr person fra kr. 1.375,-

Bestill her eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

fretheimhotel julebord

I år inviterer vi til julebord lørdag 29. november / lørdag 6. desember og lørdag 13. desember.

Vi kan tilby følgende julebords pakker:

Lørdag – Søndag pr person: 1.375,-

Inkluderer:  Overnatting, frokost, velkomst gløgg, deilig julebord, dans og brunsj søndag.

Fredag – Søndag pr person: 2.500,-

Inkluderer: Overnatting 2 netter, frokost, velkomst gløgg, 4 retters juleinspirert middag fredag, aperitif, julebuffet og dans lørdag og brunsj søndag.

Pris for julebord og dans pr person: 595,-

Våre juletradisjoner er vi stolte av og vi holder vi de i hevd med hjemmelaget julemat, julebakst og gløgg.

Velkommen til julehygge på Fretheim Hotel.

Bestill her eller ta kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon.

Vi har lagt alt til rette for at dere skal få et deilig opphold med de rette ingredienser.

Få ting er vel mer romantisk enn å ta med kjæresten ut i naturen og tilbringe tid sammen bare dere to. I Flåm er naturopplevelsene mange og spektakulære. Ønsker dere å ta beina fatt kan dere vandre hånd i hånd gjennom den vakre og ville Aurlandsdalen. Dalen som kan ta pusten fra deg, med den ekstreme villheten i elven som graver seg frem gjennom landskapet, høye fjell og utsikten mot fjorden langt der nede. En deilig niste pakke tar dere med fra hotellet.

Eller hva med å ta din kjære med på en av verdens mest spektakulære togreiser? Flåmsbanen har sitt endestopp utenfor hotellet. Dette er en fantastisk togreise som er vel verdt ett besøk. Eventuelt kan dere spasere deler av turen tilbake til hotellet igjennom Flåmsdalen.

Vi har skreddersydd en pakke som inkluderer overnatting i vår historiske tårnsuite eller i juniorsuite, champagne på rommet ved ankomst, 5 retters middag i restauranten og deilig frokost neste morgen.

Pris fra kr. 2.095,- pr person

Hjertelig velkommen til Fretheim Hotel og Flåm!

«Hvis du elsker noen. Hvis du har noen kjær. Si det. Vis det. Vær det.»
(sitat av Anbjørg Sætre Håtun)

Bestill online

Nettstedskart