Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Julebord og Juleshow
  • Der historia lever og sjela får fred
  • Der historia lever og sjela får fred
  • Der historia lever og sjela får fred

Fretheim Hotel holder åpent i julen og har gleden av å kunne invitere både til en hyggelig julefeiring samt et eksklusivt cruise på fjorden nyttårsaften. Du får en unik mulighet til å seile inn i nyåret, omgitt av det vakre UNESCOs verdensarv landskapet, ombord på Future of the Fjords. Verdens første hel elektriske karbonfiber fartøy.

En annerledes opplevelse - et minne for livet!

Beste utsikt noensinne!

Ta med dine kjære og seil stille under den åpne himmelen, se fyrverkeri fra et fjordperspektiv. Inne kan du nyte live musikk, danse eller synge nyåret i møte, eller bare sette deg ned, slappe av og nyte atmosfæren med familien eller vennene dine. Fartøyet har store panoramavinduer og god plass til alle på dekk, og gir deg en fantastisk utsikt til land og fyrverkeriet ved midnatt, uansett om du velger å holde deg inne eller ute.

Etterfest Ægir Brewery Pub eller Lobby Bar på Fretheim Hotel

Cruiset vil vare i tre timer, avgang fra Flåm klokken 22.00. Etter cruiset kan du fortsette feiringen av nyttår i Lobby Bar på Fretheim Hotel.

Pris kun nyttårs cruise: kr. 690 pr person, inkluderer en velkomstdrink og en nyttårsskål.

Pris overnatting på Fretheim og cruise: fra kr. 1.995,- inkluderer nyttårsmiddag, midnattscruise med velkomstdrink og nyttårsskål, samt frokost

Det vil bli salg av øl, vin, champagne og snacks ombord.

Båten vil også stoppe i Aurland og plukke opp passasjerer derfra.

 

Bestill kun nyttårs cruise

 

 

Bestill overnatting og cruise

 

Nettstedskart