Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

Steinar Engelbrektsonduo219

Ta et avbrekk fra julestresset og inviter din kjære til julebord og konsert på Fretheim Hotel. Fredag 4. og lørdag 5. desember har du mulighet til å ta del i Steinar Engelbrektsons musikkglede når de spiller opp til allsang og konsert i Fretheimssalen. Velkommen til en førjulshelg i Flåm!

Julemat og Steinar Engelbrektson Duo

Fredag 4. og lørdag 5. desember

Overnattingspakken inkluderer: 

  • Overnatting på Fretheim Hotel med frokost
  • Kl. 17.00 - 18.00 : Aperitiff i lobbyen
  • Kl. 18.00 : Allsang / underholdning med Steinar Engelbrektson Duo
  • Kl. 19.30: Julebuffet med tradisjonell julemat

Pris fra kr. 1.745,- per person per natt i dobbeltrom

Samme program begge dager

Bestill her!

Ønsker du pakke uten overnattig kan du bestille denne her

Julestemning på Fretheim Hotel

Fretheim Hotel er pyntet til jul både innendørs og ute og vi garanterer julestemning i våre hyggelige lokaler. Inkludert i overnattingspakken får du aperitiff, før buffeten med julemat står klar i restaurant Arven. Både fredag og lørdag spiller Steinar Engelbrektson Duo opp til allsang og konsert i historiske Fretheimssalen etter middag. Senere flytter de til Lobby bar, der gjestene kan fordele seg på tre etasjer og fortsatt nyte musikken.

Steinar Engelbrektson Band

Bandet med ekte spilleglede har base i vakre Nordfjord, og medlemmene i bandet kommer alle fra nordvestlandet. Mange har blitt glade i Steinar Engelbrektson Band som leverer dansbar countrymusikk til publikum. Spillegleden de leverer fra scenen er det som kjennetegner bandet. Låter som «På grunn av bagateller», «Ikkje gje opp håpet» og «Heim til Nordfjord» skaper alltid stemning.

Duoen består av Steinar Engelbrektson og Sissel L. Sundby.

Kilde: steinar-engelbrektson.no

 

 

 

Nettstedskart