Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

Raymond Haga Grimstad Domstein Sjmat

Høsten er her og sjømaten på sitt beste. Vi inviterer til en utsøkt og nøye komponert 5 retters sjømat meny satt sammen av Raymond Haga Grimstad fra Domstein Sjømat i Bergen og vår eminente kjøkkensjef Bjarte Finne på Historiske Fretheim Hotel. Denne stjerne duoen tilbereder sjømat på nye og spennende måter krydret med kunnskap og ekte matglede.

Dato: Lørdag 24 oktober

Pakken inkluderer pr. person:

  • Kl: 19.00: 5 retters sjømat meny (Restaurant Arven)
  • Pris: Kr. 1595,- pr. person i dobbeltrom m/frokost
  • Middag uten overnatting Kr. 895,- pr. person. Kan bestilles ved å kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Bestill her

 

Domstein Sjømat Bergen

Vi leverer sjømat til hotell-, restaurant-, institusjons- og dagligvaremarkedet i Hordaland og Sogn og Fjordane. Hovedvirksomheten er salg og distribusjon av fersk sjømat som vi spesialskjærer og pakker etter kundenes behov og ønsker. Vi produserer også en rekke spesialprodukter basert på sjømattradisjon, blant annet vår egen lutefisk og eldhusrøykt fisk. Vi har også et bredt utvalg av skalldyr som fanges på vestlandskysten. Avdelingen i Bergen er spesialist på sjømatproduksjon og har medarbeidere med bred matfaglig bakgrunn.

Gjennom flere år har vi kunnet være stolte over å være hovedsponsor til Bergen kokkemesterlaug og kompetanseplattformen Smak av Kysten.

Kilde: www.domstein.no/

Raymond Haga Grimstad

Vinner av Årets Grønne Kokk, commis i Bocuse d`or Norge, deltager i NM i Kokkekunst og Linie Awards. Jobbet med produksjonen av Camp Kulinaris på TV3. Medlem av Bergen City og Gastronomy Chefs, og sett på som en av Norges mest ambisiøse sjømatkokker.

Både Raymond og Bjarte er ambassadører for Matbyen Bergen, hvor de tar på seg ulike representasjonsoppdrag som kokkedemoer, pressearrangementer, messer og andre matrelaterte aktiviteter.

Kilde: www.matarena.no

Bjarte Finne

Bjarte er vår kjøkkensjef og en «tjuagutt», født 18.02.87 og oppvokst i Bergen. Til tross for sin unge alder har han bred erfaring som både kokk og kjøkkenleder fra restauranter i Bergen og internasjonalt.

Bjarte var en nøkkelperson ved Hanne på Høyden, en restaurant som spesialiserte seg på rene norske råvarer av høy kvalitet. Han har gjennom Da Vinci-stipend hospitert bl.a. på Noma i København, Jonas i Stockholm og San Matteo i Genova.

 

 

 

 

 

Nettstedskart