Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

3630 Sportsidiot Rasmus Wold 1

Velkommen til en festlig kveld med Norges mest sportsgale komiker! Fredag 27. november tar Rasmus Wold med showet sitt til Fretheim Hotel i Flåm, og vi inviterer til en kveld fylt med latter, god mat og dans til live musikk.

"Sportsidiot" med Rasmus Wold

Fredag 27. november 2020

Pakken inkluderer:

  • Overnatting på Fretheim Hotel
  • 3-retters middag 
  • Standup i Fretheimssalen: Rasmus Wold-Sportsidiot
  • Trubadur Jørn Kvalheim spiller i lobbyen. Gjestene blir fordelt på lobbybar, bar 3.etg. og evt. 4.etg.

Dersom behov ( mer enn 75 gjester ) setter vi opp 2 forestillinger i Fretheimsalen. Gjestene deles i 2 grupper der den ene gruppen har middag mens den andre gruppen er på show. Så bytter de etterpå.  

Pris fra kr 1.745,- per person i dobbeltrom

 

Bestill her!


Standup og julebord i Flåm

I år inviterer vi til julebord med en vri. Samle gjengen eller kollegaene og bli med på en latterfylt kveld på Fretheim Hotel i Flåm. Kvelden starter med en 3-retters middag i restaurant Arven, før Rasmus Wold går på scenen i historiske Fretheimssalen. Når showet «Spotsidiot» er ferdig spiller trubadur Jørn Kvalheim opp til konsert.

Sportsidiot

Norges mest sportsgale komiker er klar med sin aller første standupforestilling!

Rasmus Wold elsker sport, men trives best i sofaen. Så hvordan er det egentlig å leve sammen med en sportsidiot? Og hva er viktigst av fotball og kjæreste? Norge er utrolig nok verdens beste idrettsnasjon pr. innbygger. Har dugnadsånden gått for langt i Norge eller har korrupsjon og doping blitt litt av sjarmen?

Komiker Rasmus Wold

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Han har masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Latter Live» på NRK og senest som medprogramleder i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Han nyter også stor suksess i disse dager med den populære podkasten «Topp 3», som medprogramleder sammen med Mads Hansen. Rasmus Wold ble også nominert til Stå Opp-prisen i 2019.

Hvor mange fotballkamper er det greit å se på en helg? Er ekspertkommentator en beskyttet tittel? Er sjakk sport?

Dette og mye mer er ting som en sportsidiot går rundt og grubler på – kjedelig blir det i alle fall aldri. Velkommen til kanskje årets morsomste sportsarrangement!

Kvelden er ikke ferdig selv om Rasmus Wold går av scenen. Etter standupshowet spiller trubadur Jørn Kvalheim opp til konsert i Lobby Bar, der gjestene kan fordele seg over tre etasjer.

Velkommen til en morsom førjulskveld!

Nettstedskart