Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Bryllupspar med hus i bakgrunn
  • Eventyrlig bryllup på Fretheim Hotel
  • Der historia lever og sjela får fred
  • Eventyrlig bryllup på Fretheim Hotel
  • Der historia lever og sjela får fred

På Fretheim Hotel kan vi ønske velkommen til bryllup, dåp, konfirmasjon, åremålsdag, firmafest, årsmøte, blåtur, syklubb og alt anna som kan feires. I tillegg til restauranten har vi staselige festsaler til både store og små selskap. Vi har flere store festsaler som er elegante og smakfulle, og om ønske er et litt mindre selskap, kan vi tilby flerre av de små stuene for middagsservering.

Fretheim Hotel er kjent for sin bruk av lokale råvare i menyene, og her i kommunen er vi så heldige å ha mange gode lokale produsenter. Alt i fra spekemat, lam, reinsdyr, hjort, fjellørret, hvit og brun geitost, øl, cider, grønsaker og frukt får vi fra nærheten.

Flere oppdager det magiske ved å ha bryllup eller selskap på vinterstid. Her på hotellet har vi en flott steintrapp som fører inn til selskapslokala våre. Denne trappa er nydelig når vi pynter med skinnende fakler i et landskap dekket av snø. Når rimfrosten på trærne skinner opp fra tente fakler og peisene inne er tent gir det en vakker og eventyrlig stemning. På sommeren er det mulig å bruke den store og flotte hagen rett utenfor selskapsdelen. Hagen prydes av epletrær og flotte rosebusker, og her er det ideell for gjestene til å ta en velkomstdrink.

Ta kontakt med vår salgsavdeling, for mer informasjon.

Vi ønsker velkommen til selskap med historisk sus!

 

Nettstedskart