Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Bryllupspar med hus i bakgrunn
  • Eventyrlig bryllup på Fretheim Hotel
  • Der historia lever og sjela får fred
  • Eventyrlig bryllup på Fretheim Hotel
  • Der historia lever og sjela får fred

I høysesong (mai - oktober) tilbys både en rikholdig og smakfull varm og kald mats buffet samt A la Carte meny.

Dersom du har spørsmål til våre menyer og mat konsept ta kontakt med oss for informasjon. Telefon 57 63 63 00 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grupper på mer enn 8 voksne personer bør samle seg om 1 felles meny.

 

FORRETTER / STARTERS

Asparges med sildekaviar, ramsløkmajones, reddiker og confitert egg
Asparagus with herring caviar, ramson mayonnaise, radishes and confit egg
(allergens: fish,egg)

NOK 140,-

Tunfisk med pepperrotpulver, nepe og røykt rømme
Tuna with horseradish powder, turnip and smoked sour cream
(allergens: fish,milk)

NOK 150,-

Geitost krem med hjertesalat, grillet agurk og ristet brød
Goat cheese cream with little gem lettuce, grilled cucumber and toast
(allergens: milk, wheat)

NOK 140,-

 

HOVEDRETTER / MAIN COURSES

Lam med purreløk, tomat, potet, puffet bygg og saus
Lamb with leek, potato, barley and sauce
(allergens: milk, celery,barley)

NOK 330,-

Svin med nepe, sommerkål og saus
Pork with turnip, sautéed cabbage and sauce
(allergens: milk, celery)

NOK 310,-

Bakt sellerirot med syltet selleri og svarte bønner
Baked celery root with pickled celery and black beans.
(allergens: celery, milk)

NOK 190,-

Ukens fisk med ertepure, syltet jordskokk og kremet fiskesaus
Fish of the week with pea purée, pickled jerusalem artichoke and creamy fish sauce
(allergens: fish, milk)

NOK 310,-

 

DESSERT

Mjød - og honningis med bringebær og karamellknekk
Mead - and honey ice cream with raspberry and caramel
(allergens: milk, egg, wheat)

NOK 120,-

Gulrotkake med tindvedsorbet, marengs og glasert gulrot
Carrot cake with sea buckthorn sorbet, meringue and glazed carrot.
(allergens: milk, egg, wheat)

NOK 120,-

Norske oster
Selection of Norwegian cheeses
(allergens: milk, wheat)

NOK 150,-

 

BARNEMENY / KID’S SELECTION

Pølse med tomatsaus og poteter
Sausage with tomatoe sauce and potatoes
(allergens: celeriac)

NOK 90,-

Fisk med pasta og grønnsaker
Today’s fish served with pasta and vegetables
(allergens: fish, wheat gluten, egg)

NOK 120,-

Sorbet og iskrem
Sorbet and ice cream selection
(allergens: milk)

NOK 90,-

 

BUFFET FOR ADULT

NOK 485,-

BUFFET FOR KIDS

NOK 245,-

Nettstedskart