Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

  • Bryllupspar med hus i bakgrunn
  • Eventyrlig bryllup på Fretheim Hotel
  • Der historia lever og sjela får fred
  • Eventyrlig bryllup på Fretheim Hotel
  • Der historia lever og sjela får fred

I høysesong (mai - oktober) tilbys både en rikholdig og smakfull varm og kald mats buffet samt A la Carte meny.

Dersom du har spørsmål til våre menyer og mat konsept ta kontakt med oss for informasjon. Telefon 57 63 63 00 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grupper på mer enn 8 voksne personer bør samle seg om 1 felles meny.

 

FORRETTER / STARTERS

Gravet Reinsdyr med syltet sopp, gresskar og blåbærkrem
Cured Reindeer with pickled mushrooms, pumpkin and blueberry cream
(Allergies: milk, mustard)

NOK 155,-


Rødbettartar med vaktelegg, pepperrot og havre chips
Red beetroot tartare with quail egg, horseradish and oat chips
(Allergies: milk, egg, oat)

NOK 140,-

 

HOVEDRETTER / MAIN COURSES

Hjort med sopp, sellerirotkrem, løk, og margsaus
Deer with mushroom, celeriac cream, onion and marrow sauce
(Allergies: milk, celery, sulfites)

NOK 330,-

Torsk med brandade, gulrot og steinsopp consomme
Cod with brandade, carrot and mushroom consomme
(Allergies: milk, fish)

NOK 310,-

Gresskarsuppe med grønnkålpesto og jordskokk chips
Pumpkin soup with kale pesto and jerusalem artichoke chips
(Allergy: milk)

NOK 190,-

 

DESSERT

Karamellisert eple med hvit sjokolade og estragonis
Caramelized apple with white chocolate and tarragon ice cream
(Allergies: milk, egg)

NOK 120,-

Blåbærposjert pære med kryddervaffel og blåostis
Blueberry poached pear with waffle and blue cheese ice cream
(Allergies: milk, egg, wheat)

NOK 120,-

Norske oster
Selection of Norwegian cheeses
(allergens: milk, wheat)

NOK 150,-

 

BARNEMENY / KID’S SELECTION

Pølse med tomatsaus og poteter
Sausage with tomatoe sauce and potatoes
(allergens: celeriac)

NOK 90,-

Fisk med pasta og grønnsaker
Today’s fish served with pasta and vegetables
(allergens: fish, wheat gluten, egg)

NOK 120,-

Sorbet og iskrem
Sorbet and ice cream selection
(allergens: milk)

NOK 90,-

 

BUFFET FOR ADULT

NOK 485,-

BUFFET FOR KIDS

NOK 245,-

Nettstedskart