Flickr Facebook instagram-ico

Change language:

3655 FLAM EXSPRESSLUNCH FRETHEIM VISITFLAM SVERREHJORNEVIK 8978

Leter du etter den perfekte smaksopplevelsen av ekte lokale råvarer tilberedt og presentert på en humoristisk og autentisk måte i Sogn? Sjefskokk Bjarte Finne på Fretheim Hotel og Anders Tveite fra Tveite Gard inviterer til et kveldscruise om bord Legacy of The Fjords på Nærøyfjorden og det er berre forretten på smaken av Sogn. Ved ankomst Flåm venter en spennende 5 retters middag og overnatting på Historiske Fretheim Hotel.

Dato: 07.11. (Lørdag)

Pakken inkluderer pr. person:

  • Buss: Avgang Flåm 17:00 - Ankomst Gudvangen 17:20
  • Fjord Cruise Nærøyfjorden: 17:30 - 19:30 inkludert presentasjon av lokal matkultur og smaksprøver
  • 5 retters middag Arven Restaurant på Fretheim Hotel 
  • Overnatting med frukost på Historiske Fretheim Hotel

BESTILL HER

Lokal matkultur i beste sendetid

Vel om bord i vårt nyeste elektriske fartøy Legacy of The Fjords som tar deg lydløst gjennom Nærøyfjorden en mørk høstkveld, lar du deg begeistre over entusiasmen og kunnskapen om mat og lokalhistorie disse to feinschmeckerne serverer.

Bjarte Finne - Fretheim Hotel

Bjarte er vår kjøkkensjef og en «tjuagutt», født 18.02.87 og oppvokst i Bergen. Til tross for sin unge alder har han bred erfaring som både kokk og kjøkkenleder fra restauranter i Bergen og internasjonalt.
Bjarte var en nøkkelperson ved Hanne på Høyden, en restaurant som spesialiserte seg på rene norske råvarer av høy kvalitet. Han har gjennom Da Vinci-stipend hospitert bl.a. på Noma i København, Jonas i Stockholm og San Matteo i Genova.

Anders Handal Tveite - Tveite Gard

Født Nilsen, 20.07.83, født og oppvokst i Stavanger. Utdannet kokk i Frankrike. Overtok gården med odelsrett via mor og mormor fra Voss i 2008. 

I 1999 reiste Anders til La Rochelle, en havneby vest i Frankrike og fullførte sin kokkeutdannelse! I løpet av de to årene han bodde i gourmetens hjemland fikk han god arbeidserfaring fra kjente «stjerne» - restauranter, og fikk overrakt 1. premien av selveste Paul Bocuse i det uoffisielle «Junior VM» i Lyon. Han fortsatte sin karriere på framtredende norske restauranter i Oslo og Stavanger.

Kilde: tveitegard.no

5 retters middag

I Arven Restaurant på Historiske Fretheim Hotel tilberedes og serveres en kulinarisk 5 retters middag akkompagnert av Bjarte og Anders sin utømmelige kilde av kunnskap, kreavitet og entusiasme for kokkefaget og vår unike lokalhistorie. Med smaksløkene satt godt på prøve er vel dette det nærmeste du kommer 'matyoga' og sjelefred.

 

 

 

 

 

 

Nettstedskart